• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Канапи и шнурове

Все още търсите достъпни въжета и корди? Можете да ги закупите лесно от нашия онлайн магазин, с предимството на евтина домашна доставка. Предлагаме широк избор от въжета, направени от различни материали, които са необходими както за домашни, така и за градинарски работи.

Постарахме се най-добре, за да направим пазаруването в нашия магазин удобно за вас. Затова създадохме всички подкатегории. Ако вече знаете какъв вид въже искате да закупите, посетете съответния раздел. Подкатегорията на памучните въжета включва нашите предложения за здрави корди от естествени материали. Тези въжета са особено подходящи за градинарство. Ако искате да използвате други органични въжета, има налични още по-здрави корди от коноп и джута. Препоръчваме конопено въже 25 мм x 100 м, конопено въже 200 м и биоразградимо кокосово въже 15 м за привързване на растения в дома и градината. Натуралните влакна са устойчиви на рязане, но не нараняват зелените, меки стъбла на лози, краставици или домати. Въжетата, предлагани тук, също ще работят като естествени етнически украшения! Може да се наложи и въже за месар от лен. Ще получите висококачествен продукт от този вид - устойчив на топлина, естествен и разрешен за директен контакт с храна - и в нашия магазин. Ако ви интересуват издръжливи синтетични корди и въжета, посетете категорията "Въжета за дрехи". Там са налични изключително издръжливи продукти с PVC покритие, водоустойчиви и устойчиви на слънце, перфектни за окачване на пране. Но това не е всичко! В нашия онлайн магазин има също и полипропиленови и сизалови корди на достъпни цени. Проверете ги: струва си да ги имате винаги под ръка, тъй като могат да ви послужат в различни домашни и градинарски задачи. Например, белият полипропиленов връв за градина 300 м - 300 грама се оказва незаменим при подпиране на дървета, закрепване на конструкции на фолиеви тунели или свързване на сено.

Както виждате, предлагаме широко разнообразие от въжета и корди за различни случаи и продължаваме да работим за разширяването му. Не се колебайте, разгледайте нашето предложение и се уверете, че разполагате с всичко необходимо. Поканваме ви да направите пазаруването си с гаранция за удовлетворение!

3.50 лв
3.50 лв
3.50 лв
3.50 лв
4.44 лв
4.54 лв
4.93 лв
4.93 лв
4.93 лв
4.93 лв
5.58 лв
5.58 лв
5.64 лв