• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Sfoară și Șnur

Căutați în continuare spaghi și cordelute accesibile? Le puteți achiziționa cu ușurință în magazinul nostru online, cu avantajul unei livrări la domiciliu ieftine. Oferim cea mai largă selecție de spaghi și cordelute realizate din materiale diferite, care se dovedesc necesare atât pentru activitățile de acasă, cât și pentru grădinărit.

Ne străduim să facem cumpărăturile în magazinul nostru cât mai confortabile pentru dvs., de aceea am creat toate subcategoriile. Dacă știți deja ce tip de snururi doriți să cumpărați, vizitați secțiunea corespunzătoare. Subcategoria „Spaghi din bumbac” include sugestiile noastre de cordelute rezistente realizate din materiale naturale. Aceste snururi sunt potrivite în special pentru grădinărit. Dacă doriți să utilizați alte cordelute organice, avem la dispoziție chiar și cordelute de cânepă și iută și mai rezistente. Cordeluta de iută de 25 mm x 100 m, cordeluta de cânepă de 200 m și cordeluta de cocos biodegradabilă de 15 m sunt recomandate pentru legarea plantelor acasă și în grădină. Fibra naturală rezistă la tăiere, dar nu lezează tulpinile verzi și moi ale plantelor ca vița de vie, castraveți sau roșii. Cordelutele oferite aici pot funcționa, de asemenea, ca decorațiuni naturale etnice! S-ar putea să aveți nevoie și de o cordeluță de carnicer din in. Veți obține și un produs de calitate premium de acest tip - rezistent la căldură, natural și permis pentru contact direct cu alimentele - în magazinul nostru. Dacă sunteți interesat de cordelute sintetice durabile, vizitați categoria „Cordelute pentru rufe”. Produsele super-rezistente acoperite cu PVC, rezistente la apă și rezistente la soare sunt perfecte pentru a atârna hainele la uscat. Dar asta nu e tot. Magazinul nostru online are și cordelute din polipropilenă și sisal la prețuri accesibile. Verificați-le: merită să le aveți mereu la îndemână, deoarece vă pot fi de ajutor în diverse activități casnice și de grădinărit. Cordelul de grădină din polipropilenă alb de 300 m - 300 g se dovedește a fi de neînlocuit la stăvilirea copacilor, fixarea construcțiilor de tunel din folie sau balotarea fânului.

După cum puteți vedea, avem o selecție largă de spaghi și cordelute pentru diferite ocazii și lucrăm constant la extinderea acesteia. Nu ezitați, explorați oferta noastră și asigurați-vă că aveți tot ce aveți nevoie. Vă invităm la o plimbare de cumpărături cu garanție de satisfacție!

10.45 leu
10.67 leu
11.59 leu
13.12 leu
13.27 leu