• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Snören i olika material

Letar du fortfarande efter prisvärda snören och trådar? Du kan enkelt hitta dem i vår online-trädgårdsbutik, med fördelen av billig hemleverans. Vi erbjuder ett brett utbud av snören tillverkade av olika material, lämpliga både för hemmet och trädgårdsarbete.

Vi strävar efter att göra din shoppingupplevelse i vår butik så smidig som möjligt, vilket är varför vi har organiserat våra produkter i praktiska underkategorier. Om du redan har en specifik typ av snöre i åtanke, besök helt enkelt den relevanta avdelningen. Vår underkategori "Bomullssnören" visar till exempel robusta snören tillverkade av naturliga material, perfekta för trädgårdsarbete. Om du föredrar organiska alternativ erbjuder vi till och med starkare hampa- och jutesnören. Tänk på Jutesnöre 25 mm x 100 m, Hampasnöre 200 m och Biologiskt nedbrytbart kokossnöre 15 m för att säkra växter hemma eller i trädgården. Dessa naturliga fibrer är motståndskraftiga mot skärning och samtidigt skonsamma mot ömtåliga rankor, gurkor eller tomater. Dessutom kan de snören vi erbjuder även användas som charmiga, naturliga etniska dekorationer. För dem som behöver snören till köttbutiken har vi högkvalitativa produkter av den typen, värmetåliga, naturliga och godkända för direkt kontakt med mat, även här i vår butik.

Om du letar efter hållbara syntetiska snören och linor, ta en titt i kategorin "Klädstreck". Där hittar du superhållbara PVC-belagda, vattentäta och UV-resistenta produkter perfekta för att hänga upp tvätt. Men det är inte allt! Vår onlinebutik har även polypropylensnören och sisalsnören till rimliga priser. Dessa mångsidiga snören kan vara ovärderliga i olika hushålls- och trädgårdsuppgifter. Till exempel är det vita polypropylen-gårdssnöret på 300 m - 300 g oumbärligt för att sätta upp träd, fästa folietunnelkonstruktioner eller binda hö.

Som du kan se erbjuder vi ett brett utbud av snören och trådar för olika tillfällen, och vi utökar ständigt vårt sortiment. Tveka inte, ta en stund att utforska vårt utbud och se till att du har allt du behöver. Vi bjuder in dig att ge dig ut på en shoppingresa med vår nöjdhetsgaranti!

20.59 kr
20.59 kr
23.65 kr
26.12 kr
26.68 kr
28.97 kr
28.97 kr
28.97 kr
30.50 kr
32.03 kr
32.79 kr
32.79 kr
33.18 kr
39.82 kr
39.82 kr
40.53 kr