• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Langat ja narut

Etsitkö edelleen edullisia köysiä ja naruja? Voit löytää ne helposti verkkopuutarhakaupastamme, lisäetuna edullinen kotiinkuljetus. Tarjoamme laajan valikoiman köysiä ja naruja eri materiaaleista valmistettuina, sopien sekä koti- että puutarhatöihin.

Pyrimme tekemään ostokokemuksesi kaupassamme mahdollisimman sujuvaksi, ja siksi olemme luoneet käteviä alakategorioita tuotteillemme. Jos tiedät jo, minkä tyyppistä köyttä tai narua haluat ostaa, vieraile vain asiaankuuluvassa osiossa. Esimerkiksi "Puuvillaköydet" -alakategoria esittelee vahvoja, luonnonmateriaaleista valmistettuja köysiä, jotka sopivat erityisen hyvin puutarhatöihin. Jos suosit ekologisia vaihtoehtoja, tarjoamme vieläkin kestävämpiä hamppu- ja juutinaruja. Harkitse 25 mm x 100 m juutunarua, 200 m hamppunarua ja 15 m biohajoavaa kookosnarua kasvien sitomiseen kotona ja puutarhassa. Nämä luonnonkuidut kestävät leikkausta, mutta samalla suojaavat herkkiä versoja, kuten köynnöksiä, kurkkuja tai tomaatteja. Tarjoamamme köydet voivat toimia myös luonnollisina, etnisiä koristeina! Jos tarvitset pellavanlihanköyttä, saat sellaisen myös meiltä - tarjoamme laadukasta, lämmönkestävää, luonnollista ja elintarvikkeiden kanssa suorassa kosketuksessa sallittua tuotetta. Jos etsit kestäviä synteettisiä köysiä ja lankoja, vieraile "Vaatekoukkujen" kategoriassa. Siellä on saatavilla erittäin kestäviä PVC-pinnoitettuja, vedenpitäviä ja auringonvaloa kestäviä tuotteita pyykkien ripustamiseen. Mutta siinä ei vielä kaikki! Verkkokaupassamme on myös polypropeeni- ja sisalnaruja edulliseen hintaan. Tarkista ne: niitä kannattaa pitää aina käden ulottuvilla, sillä ne voivat olla hyödyllisiä monissa kodin ja puutarhan töissä. Esimerkiksi valkoinen polypropeenipuutarhaköysi 300 m - 300 g osoittautuu korvaamattomaksi puiden tukemisessa, foliotunnelirakenteiden kiinnittämisessä tai heinän pakkaamisessa.

Kuten näet, meillä on laaja valikoima köysiä ja naruja erilaisiin tilanteisiin, ja laajennamme valikoimaamme jatkuvasti. Älä epäröi, varaa hetki tutkiaksesi tarjontaamme ja varmista, että sinulla on kaikki tarvitsemasi. Kutsumme sinut ostosmatkalle tyytyväisyystakuullamme!