• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Langat ja narut

Etsitkö vielä edullisia naruja ja naruja? Voit ostaa ne myymälästämme halvalla kotiinkuljetuksella. Tarjoamme laajimman valikoiman eri materiaaleista valmistettuja lankoja, jotka osoittautuvat tarpeellisiksi sekä kodin että puutarhanhoidon tarpeisiin.

Otamme parhaamme tehdäksemme kaupastamme tekemisen mukavan sinulle. Siksi olemme luoneet kaikki alaluokat. Jos tiedät jo, minkä tyyppisen langan haluat ostaa, käy asianmukaisessa osassa. Puuvillalangat-alaluokka sisältää ehdotuksemme luonnonmateriaaleista valmistetuista vahvoista naruista. Nämä langat ovat erityisen sopivia puutarhanhoitoon. Jos haluat käyttää muita orgaanisia lankoja, saatavilla on vielä vahvempia hamppu- ja juuttilankoja. Juuttilankaa 25 mm x 100 m, hamppunauhaa 200 m ja biohajoavaa kookoslankaa 15 m suositellaan kasvien sitomiseen kotona ja puutarhassa. Luonnonkuitu kestää leikkaamista, mutta ei vahingoita rypäleiden, kurkkujen tai tomaattien vihreitä, pehmeitä versoja. Tässä tarjotut langat toimivat myös luonnollisina etnisinä koristeina! Saatat tarvita myös pellavakaupan langan. Saat myymälästämme myös korkealaatuisen laadukkaan tuotteen - lämmönkestävän, luonnollisen ja suoran kosketuksen elintarvikkeisiin sallitun - tuotteen. Jos olet kiinnostunut kestävistä synteettisistä naruista ja -linjoista, käy Vaatelinjat-luokassa. Siihen kerättiin erittäin kestäviä PVC-päällystettyjä, veden- ja auringonkestäviä tuotteita, jotka sopivat täydellisesti pyykin ripustamiseen kuiviin. Se ei ole kaikki ylivoimaisesti. Verkkokaupassamme on myös varastossa polypropeeni- ja sisal-lankoja edulliseen hintaan. Tarkista heidät: heitä kannattaa pitää aina käden ulottuvilla, koska ne saattavat olla hyödyllisiä kotitalous- ja puutarhanhoitotöissä. Valkoinen polypropeenipuutarhanauha 300 m - 300 g osoittautuu korvaamattomaksi puiden pinoamisen, foliotunnelin rakenteen kiinnittämisen tai heinän paalaamisen aikana.

Kuten huomaat, meillä on laaja valikoima lankoja ja naruja erilaisiin tilanteisiin ja pyrimme jatkuvasti laajentamaan sitä. Älä epäröi, selaa tarjoustasi ja varmista, että sinulla on kaikki tarvitsemasi. Kutsumme sinut ostosmatkalle tyytyväisyystakuulla!