Hyser og snorer

Leter du fortsatt etter rimelige snører og tau? Du kan enkelt finne dem i vår nettbutikk for hagearbeid, med den ekstra fordelen av billig hjemlevering. Vi tilbyr et bredt utvalg av snører og tau laget av forskjellige materialer, som passer til både hjemme- og hagearbeid.

Vi gjør vårt beste for å gjøre handleopplevelsen din i butikken vår så enkel som mulig, derfor har vi organisert produktene våre i praktiske underkategorier. Hvis du allerede vet hva slags snor eller tau du vil kjøpe, besøk bare den relevante seksjonen. For eksempel viser underkategorien "Bomullssnører" våre forslag til sterke tau laget av naturlige materialer, som er spesielt egnet for hagearbeid. Hvis du foretrekker andre økologiske snører, er det enda mer robuste hamp- og jutesnører tilgjengelige. Jutesnor 25 mm x 100 m, hampsnor 200 m og biologisk nedbrytbart kokossnor 15 m anbefales for å binde planter hjemme og i hagen. De naturlige fibrene er motstandsdyktige mot klipping, men skader ikke de grønne, myke skuddene til klatreplanter, agurker eller tomater. Snørene som tilbys her, fungerer også som naturlige, etniske dekorasjoner! Du kan også trenge en linjeslakteresnor. Du får også et førsteklasses kvalitetsprodukt av den typen - varmebestandig, naturlig og godkjent for direkte kontakt med mat - i butikken vår. Hvis du er interessert i holdbare syntetiske snører og liner, besøk kategorien "Kleslinjer". De superholdbare PVC-belagte, vanntette og solbestandige produktene er perfekte for å henge opp tøy. Men det er ikke alt! Nettbutikken vår har også polypropylen- og sisalsnører til rimelige priser på lager. Sjekk dem ut: de er verdt å ha for hånden til enhver tid, da de kan komme til nytte i ulike husholdnings- og hageoppgaver. Den hvite polypropylenhagesnøren på 300 m - 300 g viser seg å være uunnværlig når du skal stake trær, feste folietunnelskonstruksjoner eller balle høy.

Som du kan se, har vi et bredt utvalg av snører og tau for ulike anledninger, og vi jobber kontinuerlig med å utvide det. Ikke nøl, ta deg tid til å utforske tilbudet vårt, og forsikre deg om at du har alt du trenger. Vi inviterer deg til en shoppingtur med tilfredshetsgaranti!

20.00 kr
25.37 kr
28.14 kr
28.14 kr
28.14 kr
31.86 kr
31.86 kr
32.23 kr
38.69 kr
38.69 kr
39.37 kr
40.06 kr
41.40 kr
41.40 kr