• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Vezice i vrpce

Još uvijek tražite pristupačne konope i užad? Možete ih jednostavno kupiti u našoj internetskoj trgovini, s povoljnom dostavom na kućnu adresu. Nudimo širok izbor konopa iz različitih materijala, koji su potrebni kako za kućanske poslove, tako i za vrtlarstvo.

Trudimo se da kupovina u našoj trgovini bude što udobnija za vas. Zato smo stvorili sve potkategorije. Ako već znate koju vrstu konopa želite kupiti, posjetite odgovarajući odjeljak. Potkategorija pamučnih konopa uključuje naše prijedloge snažnih konopa izrađenih od prirodnih materijala. Ti konopi posebno su pogodni za vrtlarenje. Ako želite koristiti druge organske konope, dostupni su još jači konopi od konoplje i jute. Preporučujemo konop od jute 25 mm x 100 m, konop od konoplje 200 m i biorazgradivu konopac od kokosa 15 m za vezanje biljaka kod kuće i u vrtu. Prirodna vlakna otporna su na rezanje, ali ne oštećuju zelene, meke izdanke penjačica, krastavaca ili rajčica. Konopi ponuđeni ovdje također će djelovati kao prirodni etnički ukrasi! Možda će vam također trebati konop za mesnicu od lanenog konca. Također možete kupiti visokokvalitetni proizvod tog tipa - otporan na visoke temperature, prirodan i dopušten za izravan kontakt s hranom - u našoj trgovini. Ako vas zanimaju izdržljivi sintetički konopi i užad, posjetite kategoriju "Konopi za odjeću". Tamo su dostupni vrlo izdržljivi proizvodi s PVC premazom, vodootporni i otporni na sunčevo svjetlo, savršeni za sušenje rublja. Ali to nije sve! U našoj internetskoj trgovini također imamo polipropilenske i sisal konope po pristupačnim cijenama. Provjerite ih: vrijedi ih imati uvijek pri ruci, jer vam mogu koristiti u različitim kućanskim i vrtlarskim poslovima. Na primjer, bijeli polipropilenski vrtinac od 300 m - 300 g pokazuje se nezamjenjivim prilikom potporanja stabala, pričvršćivanja konstrukcija folijskih tunela ili vezanja sijena.

Kao što vidite, imamo širok izbor konopa i užadi za različite prigode i kontinuirano radimo na proširenju ponude. Ne oklijevajte, pregledajte našu ponudu i pobrinite se da imate sve što vam je potrebno. Pozivamo vas na kupovno putovanje s jamstvom zadovoljstva!