• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár

Növényi Tápoldat Permetek

A növényi táplálék ködök a legkönnyebben alkalmazható cserépnövény trágyák közé tartoznak, melyek a tápanyaghiányok gyors kezelésére lettek tervezve. A lakásban és az erkélyen tartott növények gondozása nem olyan egyszerű, mint első pillantásra tűnhet. Még a kevésbé igényes fajok is szenvedhetnek kedvezőtlen környezetben és körülmények között, mint például a túlöntözés vagy a szárazság, a tápanyagok kioldódása a talajból, a helytelen hőmérséklet vagy világítás. A betegségek és kártevők egy másik fenyegetést jelentenek, amelyek potenciálisan ronthatják állapotukat.

Ha orchideáinak, páfrányainak és egyéb cserépben nevelt virágainak optimális fejlődési és növekedési feltételeket szeretne biztosítani, válassza azonnal ható, hatékony és eredményes tápláló ködeinket. Ezek elengedhetetlenek kihívást jelentő helyzetekben. A termékeink innovatív formulája lehetővé teszi a növények gyors és hatékony táplálását leveleiken keresztül. A termékekben található tápanyagok könnyen felszívódó formában vannak, biztosítva a felvételt közvetlenül a felvitel után. A levéltáplálás előnyei gyakran már néhány alkalmazás után láthatóak. Tápláló ködeink rendkívül versenyképes áron kaphatóak online kertészeti áruházunkban.

Rendelje meg sokoldalú otthoni és erkély növényi ködünket a népszerű cserépnövények ápolására! Ajánljuk kitűnő páfrány tápláló ködünket is a finom és érzékeny növények támogatására, valamint széles választékban kapható orchidea ködeinket. Fontolja meg egyik legkelendőbb termékünket, a "Srebrna Ochrona" (Ezüst Védelem) Orchidea Ködöt, amely táplálja, hidratálja, fertőtleníti és védi ezeket a gyönyörű virágokat a penész és betegségek ellen!

Fedezze fel termékeinket, olvassa el leírásaikat, és adjon le egy rendelést, amely gyorsan az Ön ajtajához kerül. Szeretettel várjuk vásárlási élményéhez.