• 54,000 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Tápoldat-sprayk

A növényi táplálékpára a könnyen alkalmazható cserepes növényi műtrágyák közé tartozik, amelyek célja a tápanyaghiány gyors pótlása. Az otthoni és erkélyes növények megfelelő gondozása nem olyan egyszerű, mint első pillantásra tűnhet. Még kevésbé igényes fajok is rosszul reagálhatnak a kedvezőtlen környezetre és körülményekre, mint például a túlzott öntözés vagy aszály, az ásványi anyagok talajról való lemosása, rossz hőmérséklet vagy megvilágítás. A betegségek és kártevők a növények fenyegetésének újabb formáját jelentik, és súlyosbíthatják állapotukat is.

Ezért, ha az orchideáknak, páfrányoknak és más cserepes virágoknak optimális fejlődési és növekedési körülményeket kíván biztosítani, akkor válasszon azonnal ható, hatékony és eredményes trágyázó ködöket. Nehéz helyzetekben feltétlenül szükségesek. E termékek innovatív formulája lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan táplálja a növényeket lombjaikon keresztül. A tápanyagok, amelyeket ezek a termékek tartalmaznak, könnyen asszimilálható formában vannak, és közvetlenül az alkalmazás után felszívódnak. A lombtrágyázás eredményei már néhány alkalmazás után láthatók. A műtrágyázó párák kivételesen versenyképes áron kaphatók online kerti áruházunkban.

Rendelje meg az univerzális otthoni és erkélyes növényi ködöt, és szerezzen be egy olyan terméket, amely felhasználható a népszerű cserepes növények gondozásában! Javasoljuk továbbá a kiváló páfrányos trágyázó ködöt, amely segít ezeknek a válogatós és érzékeny növényeknek a támogatásában, valamint az orchidea ködök széles választékát - figyelembe véve az egyik bestsellert - a "Srebrna Ochrona" (ezüstvédelem) orchidea párát, amely táplálja és öntözi ezeket a gyönyörű virágokat, fertőtleníti őket és véd a penészektől és a betegségektől!

Nézze meg közelebbről a termékeinket, olvassa el a leírásokat és készítsen egy megrendelést, amelyet gyorsan kézbesíteni fogunk Önnek. Szeretettel meghívjuk Önt vásárlási túrára, elégedettség garanciával.