• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Meglice iz rastlinske hrane

Meglice rastlinske hrane spadajo med gnojila, ki jih je mogoče enostavno uporabiti v rastlinjakih in so namenjena hitremu odpravljanju pomanjkanja hranil. Pravilna skrb za domače in balkonske rastline ni tako enostavna, kot je videti na prvi pogled. Še manj zahtevne vrste se lahko slabo odzovejo na neugodno okolje in razmere, kot so prekomerno zalivanje ali suša, izpiranje mineralov iz tal, napačna temperatura ali osvetlitev. Bolezni in škodljivci predstavljajo še eno obliko nevarnosti za rastline in lahko poslabšajo njihovo stanje.

Če želite svojim orhidejam, praproti in drugim lončnicam zagotoviti optimalne pogoje za razvoj in rast, izberite takoj delujoče, učinkovite in učinkovite gnojilne meglice. Nujno so potrebni v težkih situacijah. Inovativna formula teh izdelkov vam omogoča hitro in učinkovito hranjenje rastlin skozi njihovo listje. Hranila, ki jih vsebujejo ti izdelki, so v obliki, ki jo je mogoče zlahka usvojiti, in se absorbirajo takoj po nanosu. Rezultati foliarnega gnojenja so vidni že po nekaj nanosih. Gnojilne meglice so na voljo po izjemno konkurenčnih cenah v naši spletni vrtni trgovini.

Naročite večnamensko meglo za domače in balkonske rastline in pridobite izdelek, ki ga lahko uporabite za nego priljubljenih lončnic! Priporočamo tudi odlično meglico za gnojenje praproti, ki vam bo pomagala podpreti te izbirčne in občutljive rastline, pa tudi širok izbor meglic orhidej - upoštevajte eno izmed naših uspešnic - Orhidejsko meglo "Srebrna Ochrona" (Silver Protection) in zaliva te čudovite rože, jih razkužuje in ščiti pred plesnijo in boleznimi!

Podrobneje si oglejte naše izdelke, preberite opise in naredite naročilo, ki bi ga hitro dostavili do vaših vrat. Vljudno vas vabimo na nakupovalni ogled z garancijo zadovoljstva.