• 99.00 Za brezplačno dostavo,
    v košarico dodajte izdelke do skupne vrednosti:

Meglice iz rastlinske hrane

Rastlinske hranilne megle spadajo med najlažje uporabljiva gnojila za lončnice, namenjena hitremu odpravljanju pomanjkanja hranil. Skrb za domače in balkonske rastline ni tako preprosta, kot se morda zdi na prvi pogled. Tudi manj zahtevne vrste lahko trpijo v neugodnih okoljih in pogojih, kot so pretirano zalivanje ali suša, izpiranje hranil iz zemlje, napačna temperatura ali osvetlitev. Bolezni in škodljivci predstavljajo še eno grožnjo, ki lahko poslabša njihovo stanje.

Če želite svojim orhidejam, praprotim in drugim lončnicam zagotoviti optimalne pogoje za razvoj in rast, izberite naše takoj delujoče, učinkovite in učinkovite hranilne megle. Te so nujne v zahtevnih situacijah. Inovativna formula teh izdelkov omogoča hitro in učinkovito hranjenje rastlin preko njihovih listov. Hranila v teh izdelkih so v lahko asimilirani obliki, kar zagotavlja absorpcijo takoj po nanosu. Prednosti foliarnega gnojenja so pogosto vidne že po nekaj uporabah. Naše hranilne megle so na voljo po izjemno konkurenčnih cenah v naši spletni vrtnariji.

Naročite našo vsestransko meglo za domače in balkonske rastline, da skrbite za svoje priljubljene lončnice! Prav tako priporočamo odlično meglo za gnojenje praproti, ki vam bo pomagala podpirati te občutljive in nežne rastline, kot tudi širok izbor megle za orhideje. Razmislite o enem izmed naših najbolj prodajanih izdelkov, megli za orhideje "Srebrna Ochrona" (Srebrna Zaščita). Ta neguje, vlaži, razkužuje in ščiti te lepe cvetove pred plesnijo in boleznimi!

Raziščite naše izdelke, preberite opise in oddajte naročilo za hitro dostavo neposredno na vaša vrata. Toplo vas vabimo k zadovoljujoči nakupovalni izkušnji.