• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Växtmatdimmar

Växtnäringsdimma tillhör de lättast applicerbara gödselmedlen för krukväxter, avsedda för att snabbt åtgärda näringsbrister. Att ta hand om hem- och balkongväxter är inte så enkelt som det kan verka. Även mindre krävande arter kan lida i ogynnsamma miljöer och förhållanden, såsom överdriven vattning eller torka, näringsläckage från jorden, felaktig temperatur eller belysning. Sjukdomar och skadedjur utgör ett annat hot, som potentiellt kan förvärra deras skick.

Om du vill ge dina orkidéer, ormbunkar och andra krukväxter optimala förutsättningar för utveckling och tillväxt, välj våra omedelbart verksamma, effektiva och effektiva gödseldimma. Dessa är nödvändiga i utmanande situationer. Den innovativa formeln i dessa produkter möjliggör snabb och effektiv växtnäring genom deras lövverk. Näringsämnena i dessa produkter är i en lätt assimilerbar form, vilket säkerställer absorption direkt efter applicering. Fördelarna med bladgödsling syns ofta efter bara några användningar. Våra gödseldimma finns tillgängliga till exceptionellt konkurrenskraftiga priser i vår online trädgårdsbutik.

Beställ vår mångsidiga dimma för hem- och balkongväxter för att ta hand om dina populära krukväxter! Vi erbjuder också en utmärkt ormbunksgödseldimma för att stödja dessa delikata och känsliga växter, liksom ett brett utbud av orkidédimma. Överväg en av våra storsäljare, orkidédimman "Srebrna Ochrona" (Silver Skydd). Den när, hydrerar, desinficerar och skyddar dessa vackra blommor från mögel och sjukdomar!

Utforska våra produkter, läs beskrivningarna och lägg en beställning för snabb leverans direkt till din dörr. Vi inbjuder dig varmt till en tillfredsställande shoppingupplevelse.