• 1,042.11 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Växtmatdimmar

Växtmatdimma tillhör de lättanvändbara gödselmedel i krukväxter avsedda för snabb påfyllning av näringsbrister. Att ta hand om hem- och balkongväxter är inte så lätt, eftersom det kan se ut vid första anblicken. Även mindre krävande arter kan reagera dåligt på ogynnsamma miljöer och förhållanden, såsom överdriven vattning eller torka, tvättning av mineraler från jorden, fel temperatur eller belysning. Sjukdomar och skadedjur bildar ännu en form av hot mot växterna och kan också förvärra deras tillstånd.

Därför, om du vill ge dina orkidéer, ormbunkar och andra krukväxter optimala utvecklings- och tillväxtförhållanden, välj omedelbart verkande, effektiv och effektiv gödslingdimmar. De är absolut nödvändiga i svåra situationer. Den innovativa formeln för dessa produkter gör att du snabbt och effektivt kan mata växterna genom deras lövverk. Näringsämnen som dessa produkter innehåller, kommer i en lätt assimilerbar form och absorberas direkt efter appliceringen. Resultaten av bladgödsling kan ses redan efter ett par applikationer. Gödslingstimmar finns till exceptionellt konkurrenskraftiga priser i vår trädgårdshandel online.

Beställ den allmänna hem- och balkongdimman och få en produkt som kan användas för att ta hand om de populära krukväxterna! Vi rekommenderar också den utmärkta ormbunnsgödslingsdimman som hjälper dig att stödja dessa kräsna och känsliga växter, samt ett brett urval av orkidédimmar - ta hänsyn till en av våra bästsäljare - "Srebrna Ochrona" (Silver Protection) Orchid Mist som ger näring och vattnar dessa vackra blommor, desinficerar dem och skyddar mot mögel och sjukdomar!

Ta en närmare titt på våra produkter, läs beskrivningarna och gör en beställning som snabbt skulle levereras direkt till din dörr. Vi inbjuder dig till shoppingtur med en tillfredsställelsesgaranti.