• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Pulverizator Hrănitor pentru Plante

Cețurile nutritive pentru plante sunt printre cele mai ușor de aplicat îngrășăminte pentru plantele de ghiveci, concepute pentru a aborda rapid deficiențele de nutrienți. Îngrijirea corectă a plantelor de casă și balcon nu este atât de simplă pe cât ar părea la prima vedere. Chiar și speciile mai puțin pretențioase pot suferi în medii și condiții nefavorabile, cum ar fi udarea excesivă sau seceta, pierderea nutrienților din sol, temperatura sau iluminarea incorectă. Bolile și dăunătorii reprezintă o altă amenințare, care pot înrăutăți potențial starea lor.

Dacă doriți să oferiți orhideelor, ferigilor și altor flori în ghiveci condiții optime de dezvoltare și creștere, alegeți cețurile noastre nutritive de acțiune imediată, eficiente și eficace. Acestea sunt esențiale în situații provocatoare. Formula inovatoare a acestor produse permite hrănirea rapidă și eficientă a plantelor prin frunzișul lor. Nutrienții din aceste produse sunt într-o formă ușor asimilabilă, asigurând absorbția imediat după aplicare. Beneficiile fertilizării foliare sunt adesea vizibile după doar câteva utilizări. Cețurile noastre nutritive sunt disponibile la prețuri excepțional de competitive în magazinul nostru online de grădinărit.

Comandați ceața noastră versatilă pentru plantele de casă și balcon pentru a vă îngriji de plantele dvs. populare în ghiveci! De asemenea, oferim un excelent ceț nutritiv pentru ferigi pentru a sprijini aceste plante delicate și sensibile, precum și o gamă largă de cețuri pentru orhidee. Luați în considerare unul dintre cele mai bine vândute produse ale noastre, cețul pentru orhidee "Srebrna Ochrona" (Protecție Argintie). Hrănește, hidratează, dezinfectează și protejează aceste flori frumoase împotriva mucegaiului și bolilor!

Explorați produsele noastre, citiți descrierile și plasați o comandă care va fi livrată rapid la ușa dvs. Vă invităm călduros la o experiență de cumpărături satisfăcătoare.