• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Pulverizator Hrănitor pentru Plante

Ceaile alimentare din plante aparțin îngrășămintelor ușor aplicabile pentru plante destinate alimentării rapide a deficiențelor de nutrienți. Îngrijirea adecvată a plantelor de acasă și de balcon nu este la fel de ușoară, deoarece ar putea arăta la prima vedere. Chiar și speciile mai puțin solicitante ar putea reacționa prost la mediul și condițiile nefavorabile, cum ar fi udarea excesivă sau seceta, spălarea mineralelor de pe sol, temperatura greșită sau iluminatul. Bolile și dăunătorii formează încă o altă formă de amenințare pentru plante și, de asemenea, pot agrava starea lor.

Prin urmare, dacă doriți să oferiți orhideelor, ferigilor și altor flori de ghiveci condiții de dezvoltare și creștere optime, alegeți ceați fertilizante care acționează imediat, eficiente și eficiente. Sunt absolut necesare în situații dificile. Formula inovatoare a acestor produse vă permite să hrăniți rapid și eficient plantele prin frunzele lor. Nutrienții pe care îi conțin aceste produse, vin într-o formă ușor asimilabilă și sunt absorbiți imediat după aplicare. Rezultatele fertilizării foliare pot fi văzute după câteva aplicații deja. Ceaile de fertilizare sunt disponibile la prețuri extrem de competitive în magazinul nostru online de grădină.

Comandați ceața de uz casnic și de balcon pentru toate scopurile și obțineți un produs care poate fi folosit la îngrijirea plantelor de ghiveci populare! Vă recomandăm, de asemenea, ceața excelentă de fertilizare a ferigilor care vă va ajuta să susțineți aceste plante sensibile și pretențioase, precum și o selecție largă de ceață de orhidee - luați în considerare unul dintre bestsellerurile noastre - ceața de orhidee "Srebrna Ochrona" (Silver Protection) și udă aceste frumoase flori, le dezinfectează și protejează de mucegai și boli!

Aruncați o privire mai atentă asupra produselor noastre, citiți descrierile și efectuați o comandă care ar fi livrată rapid chiar la ușa dvs. Vă invităm cu plăcere la tururi de cumpărături cu garanția satisfacției.