• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Kasvien ruokasumut

Kasviruokasumut ovat helpoimmin käytettäviä ruukkukasvilannoitteita, jotka on suunniteltu nopeasti korjaamaan ravinteiden puutteita. Koti- ja parvekekasvien hoito ei ole niin yksinkertaista kuin ensi silmäyksellä saattaisi vaikuttaa. Jopa vähemmän vaativat lajit voivat kärsiä epäsuotuisissa ympäristöissä ja olosuhteissa, kuten liiallisesta kastelusta tai kuivuudesta, ravinteiden huuhtoutumisesta maaperästä, väärästä lämpötilasta tai valaistuksesta. Taudit ja tuholaiset ovat toinen uhka, joka voi pahentaa niiden kuntoa.

Jos haluat tarjota orkideoillesi, saniaisesi ja muille ruukkukukillesi optimaaliset kehitys- ja kasvuolosuhteet, valitse välittömästi vaikuttavat, tehokkaat ja vaikuttavat lannoitesumutteet. Nämä ovat välttämättömiä haastavissa tilanteissa. Näiden tuotteiden innovatiivinen kaava mahdollistaa kasvien nopean ja tehokkaan ruokinnan niiden lehtien kautta. Tuotteiden ravinteet ovat helposti omaksuttavassa muodossa, varmistaen imeytymisen heti käytön jälkeen. Lehtilannoituksen edut ovat usein nähtävissä jo muutaman käyttökerran jälkeen. Lannoitesumutteemme ovat saatavilla poikkeuksellisen kilpailukykyisin hinnoin verkkopuutarhakaupassamme.

Tilaa monipuolinen koti- ja parvekekasvisumute huolehtiaksesi suosituista ruukkukasveistasi! Tarjoamme myös erinomaisen saniaislannoitesumutteen tukemaan näitä herkkiä ja herkkätuntoisia kasveja sekä laajan valikoiman orkidealannoitesumutteita. Harkitse yhtä myydyimmistä tuotteistamme, "Srebrna Ochrona" (Hopeasuoja) orkidealannoitesumutetta. Se ravitsee, kosteuttaa, desinfioi ja suojaa näitä kauniita kukkia homeelta ja taudeilta!

Tutustu tuotteisiimme, lue kuvaukset ja tee tilaus nopeasti toimitettavaksi suoraan kotiovellesi. Toivotamme sinut lämpimästi tyydyttävään ostokokemukseen.