• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Kasvien ruokasumut

Kasvien ruokasumut kuuluvat helposti sovellettaviin ruukkukasvien lannoitteisiin, jotka on tarkoitettu ravinteiden puutteiden nopeaan korvaamiseen. Koti- ja parvekekasvien asianmukainen hoito ei ole niin helppoa, kuin se saattaa näyttää ensi silmäyksellä. Vielä vähemmän vaativat lajit saattavat reagoida huonosti epäsuotuisiin ympäristöihin ja olosuhteisiin, kuten liialliseen kasteluun tai kuivuuteen, mineraalien pesemiseen maaperästä, väärään lämpötilaan tai valaistukseen. Sairaudet ja tuholaiset muodostavat vielä yhden uhan muodon kasveille ja voivat myös pahentaa niiden tilaa.

Siksi, jos haluat tarjota orkideoille, saniaisille ja muille ruukkuille optimaaliset kehitys- ja kasvuolosuhteet, valitse välittömästi vaikuttavat, tehokkaat ja vaikuttavat lannoitussumut. Ne ovat ehdottoman välttämättömiä vaikeissa tilanteissa. Näiden tuotteiden innovatiivisen kaavan avulla voit ruokkia kasveja nopeasti ja tehokkaasti niiden lehtien kautta. Näiden tuotteiden sisältämät ravinteet ovat helposti omaksuttavissa ja imeytyvät heti levityksen jälkeen. Lehtilannoituksen tulokset voidaan nähdä jo muutaman käyttökerran jälkeen. Lannoitesumuja on saatavana poikkeuksellisen kilpailukykyisin hinnoin puutarhan verkkokaupassamme.

Tilaa yleiskäyttöinen koti- ja parvekekasvinsumu ja hanki tuote, jota voidaan käyttää suosittujen ruukkukasvien hoidossa! Suosittelemme myös erinomaista saniaisen lannoitussumua, joka auttaa sinua tukemaan näitä nirso- ja herkkäkasveja, sekä laajan valikoiman orkideasumuja - ota huomioon yksi myydyimmistä tuotteistamme - "Srebrna Ochrona" (hopeasuojaus) ravitseva sipuli ja kastelee nämä kauniit kukat, desinfioi ne ja suojaa homeelta ja sairauksilta!

Katso tarkemmin tuotteitamme, lue kuvaukset ja tee tilaus, joka toimitetaan nopeasti suoraan kotiovellesi. Kutsumme sinut ostoskierrokselle tyytyväisyystakuulla.