• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Štrcaljke za biljnu hranu

Hranjive maglice za biljke spadaju među najlakše primjenjiva gnojiva za biljke u loncima, namijenjena brzom rješavanju nedostatka hranjivih tvari. Briga o kućnim i balkonskim biljkama nije tako jednostavna kako se može činiti na prvi pogled. Čak i manje zahtjevne vrste mogu patiti u nepovoljnim okruženjima i uvjetima, kao što su prekomjerno zalijevanje ili suša, ispiranje hranjivih tvari iz tla, pogrešna temperatura ili osvjetljenje. Bolesti i štetnici predstavljaju još jednu prijetnju koja može pogoršati njihovo stanje.

Ako želite pružiti svojim orhidejama, paprati i drugim cvjetovima u loncima optimalne uvjete za razvoj i rast, odaberite naše trenutno djelujuće, učinkovite i efikasne hranjive maglice. One su neophodne u izazovnim situacijama. Inovativna formula ovih proizvoda omogućava brzo i učinkovito hranjenje biljaka kroz njihovo lišće. Hranjive tvari u ovim proizvodima su u lako asimilirajućem obliku, osiguravajući apsorpciju odmah nakon primjene. Prednosti folijarne gnojidbe često su vidljive već nakon nekoliko upotreba. Naše hranjive maglice dostupne su po izuzetno konkurentnim cijenama u našoj online vrtnoj trgovini.

Naručite našu svestranu maglicu za kućne i balkonske biljke kako biste se brinuli o svojim popularnim biljkama u loncima! Također nudimo izvrsnu maglicu za gnojidbu paprati kako bismo pomogli ovim delikatnim i osjetljivim biljkama, kao i širok izbor maglica za orhideje. Razmislite o jednom od naših najprodavanijih proizvoda, maglici za orhideje "Srebrna Ochrona" (Srebrna Zaštita). Ona hrani, hidratizira, dezinficira i štiti ove prekrasne cvjetove od plijesni i bolesti!

Istražite naše proizvode, pročitajte opise i naručite za brzu dostavu izravno na vaša vrata. Srdačno vas pozivamo na zadovoljavajuće iskustvo kupovine.