• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Štrcaljke za biljnu hranu

Magle biljne hrane pripadaju lako primjenjivim gnojivima za lončanice namijenjenim brzom nadoknađivanju nedostataka hranjivih sastojaka. Pravilna njega kućnih i balkonskih biljaka nije tako laka, kao što bi moglo izgledati na prvi pogled. Čak i manje zahtjevne vrste mogu loše reagirati na nepovoljan okoliš i uvjete, poput pretjeranog zalijevanja ili suše, ispiranja minerala iz tla, pogrešne temperature ili osvjetljenja. Bolesti i štetnici čine još jedan oblik prijetnje biljkama i mogu također pogoršati njihovo stanje.

Stoga, ako želite svojim orhidejama, paprati i ostalim lončanim cvjetovima pružiti optimalne uvjete za razvoj i rast, odaberite odmah djelotvorne i učinkovite magle za gnojidbu. Apsolutno su neophodni u teškim situacijama. Inovativna formula tih proizvoda omogućuje vam brzo i učinkovito hranjenje biljaka kroz njihovo lišće. Hranjive tvari koje ovi proizvodi sadrže, dolaze u lako usvojivom obliku i apsorbiraju se odmah nakon nanošenja. Rezultati folijarne gnojidbe mogu se vidjeti već nakon nekoliko primjena. Magle za gnojidbu dostupne su po izuzetno konkurentnim cijenama u našoj internetskoj vrtnoj trgovini.

Naručite višenamjensku maglu za biljke za kuće i balkone i nabavite proizvod koji se može koristiti u brizi o popularnim lončanicama! Također preporučujemo izvrsnu maglu za gnojidbu paprati koja će vam pomoći da podržite ove izbirljive i osjetljive biljke, kao i širok izbor magla orhideja - uzmite u obzir jedan od naših bestselera - mahuna orhideja "Srebrna Ochrona" (srebrna zaštita) koja njeguje i zalijeva ovo prekrasno cvijeće, dezinficira ih i štiti od plijesni i bolesti!

Pobliže pogledajte naše proizvode, pročitajte opise i napravite narudžbu koja će se brzo dostaviti pravo do vaših vrata. Ljubazno vas pozivamo na obilazak u šoping uz garanciju zadovoljstva.