• 149.00 Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Štrcaljke za biljnu hranu

Magle biljne hrane pripadaju lako primjenjivim gnojivima za lončanice namijenjenim brzom nadoknađivanju nedostataka hranjivih sastojaka. Pravilna njega kućnih i balkonskih biljaka nije tako laka, kao što bi moglo izgledati na prvi pogled. Čak i manje zahtjevne vrste mogu loše reagirati na nepovoljan okoliš i uvjete, poput pretjeranog zalijevanja ili suše, ispiranja minerala iz tla, pogrešne temperature ili osvjetljenja. Bolesti i štetnici čine još jedan oblik prijetnje biljkama i mogu također pogoršati njihovo stanje.

Stoga, ako želite svojim orhidejama, paprati i ostalim lončanim cvjetovima pružiti optimalne uvjete za razvoj i rast, odaberite odmah djelotvorne i učinkovite magle za gnojidbu. Apsolutno su neophodni u teškim situacijama. Inovativna formula tih proizvoda omogućuje vam brzo i učinkovito hranjenje biljaka kroz njihovo lišće. Hranjive tvari koje ovi proizvodi sadrže, dolaze u lako usvojivom obliku i apsorbiraju se odmah nakon nanošenja. Rezultati folijarne gnojidbe mogu se vidjeti već nakon nekoliko primjena. Magle za gnojidbu dostupne su po izuzetno konkurentnim cijenama u našoj internetskoj vrtnoj trgovini.

Naručite višenamjensku maglu za biljke za kuće i balkone i nabavite proizvod koji se može koristiti u brizi o popularnim lončanicama! Također preporučujemo izvrsnu maglu za gnojidbu paprati koja će vam pomoći da podržite ove izbirljive i osjetljive biljke, kao i širok izbor magla orhideja - uzmite u obzir jedan od naših bestselera - mahuna orhideja "Srebrna Ochrona" (srebrna zaštita) koja njeguje i zalijeva ovo prekrasno cvijeće, dezinficira ih i štiti od plijesni i bolesti!

Pobliže pogledajte naše proizvode, pročitajte opise i napravite narudžbu koja će se brzo dostaviti pravo do vaših vrata. Ljubazno vas pozivamo na obilazak u šoping uz garanciju zadovoljstva.