• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Мъгли от растителна храна

Мъгличките от растителна храна принадлежат към лесно приложимите торове за саксии, предназначени за бързо попълване на недостига на хранителни вещества. Полагането на правилни грижи за домашните и балконните растения не е толкова лесно, колкото може да изглежда на пръв поглед. Дори по-малко взискателните видове могат да реагират зле на неблагоприятна среда и условия, като прекомерно поливане или суша, измиване на минерали от почвата, неправилна температура или осветление. Болестите и вредителите формират още една форма на заплаха за растенията и могат също да влошат състоянието им.

Ето защо, ако искате да осигурите на вашите орхидеи, папрати и други саксийни цветя оптимални условия за развитие и растеж, изберете незабавно действащи, ефективни и ефективни мъгли за оплождане. Те са абсолютно необходими в трудни ситуации. Иновативната формула на тези продукти ви позволява бързо и ефективно да подхранвате растенията чрез листата им. Хранителните вещества, които съдържат тези продукти, идват в лесно усвоима форма и се абсорбират веднага след нанасянето. Резултатите от листното торене могат да се видят след няколко приложения. Мъгли за торене се предлагат на изключително конкурентни цени в нашия онлайн магазин за градини.

Поръчайте универсалната домашна и балконска растителна мъгла и се сдобийте с продукт, който може да се използва за грижа за популярните саксийни растения! Също така препоръчваме отличната мъгла за наторяване на папрат, която ще ви помогне да поддържате тези придирчиви и чувствителни растения, както и богат избор от мъгли от орхидеи - вземете под внимание един от нашите бестселъри - Орхидея мъгла "Srebrna Ochrona" (Silver Protection), която подхранва и полива тези красиви цветя, дезинфекцира ги и предпазва от плесени и болести!

Разгледайте отблизо нашите продукти, прочетете описанията и направете поръчка, която бързо ще бъде доставена точно до вашата врата. Каним ви любезно за обиколка с пазаруване с гаранция за удовлетворение.

Универсална торова мъгла за домашни и балконски растения - 300 мл - -10%
8.87 лв 9.85 лв
Промоцията приключва
Мъгла за торене на папрат - 300 мл - -10%
9.77 лв 10.85 лв
Промоцията приключва
Мъгла за орхидея "Сребърна защита" - Green House® - 300 мл - -10%
10.98 лв 12.20 лв
Промоцията приключва
Мъгла от орхидеи - Green House® - 300 мл - -10%
11.15 лв 12.39 лв
Промоцията приключва
Мъгла от орхидеи - Green House® - 500 мл - -10%
13.80 лв 15.34 лв
Промоцията приключва
Храна за орхидеи - "Krople natury" (Капки от природата) - Target® - 300 мл - -10%
13.91 лв 15.45 лв
Промоцията приключва