• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Мъгли от растителна храна

Хранителните мъгли за растения са сред най-лесните за приложение торове за саксийни растения, предназначени за бързо отстраняване на недостиг на хранителни вещества. Грижата за домашните и балконски растения не е толкова лесна, както изглежда на пръв поглед. Дори и по-малко изискващите видове могат да страдат в неблагоприятни условия и среда, като прекомерно поливане или суша, измиване на хранителни вещества от почвата, неправилна температура или осветление. Болестите и вредителите представляват още една заплаха, която може да влоши състоянието им.

Ако искате да осигурите на вашите орхидеи, папрати и други саксийни цветя оптимални условия за развитие и растеж, изберете нашите бързодействащи, ефективни и ефикасни хранителни мъгли. Те са от съществено значение в предизвикателни ситуации. Иновативната формула на тези продукти позволява бързо и ефикасно хранене на растенията през листата им. Хранителните вещества в тези продукти са в лесно усвоима форма, което гарантира абсорбция веднага след приложението. Ползите от фолиарното торене често са видими след само няколко приложения. Нашите хранителни мъгли са на разположение на изключително конкурентни цени в нашия онлайн магазин за градинарство.

Поръчайте нашата универсална мъгла за домашни и балконски растения, за да се грижите за вашите популярни саксийни растения! Предлагаме също отлична хранителна мъгла за папрати, която ще помогне да поддържате тези деликатни и чувствителни растения, както и широка гама от мъгли за орхидеи. Обмислете един от нашите най-продавани продукти, мъглата за орхидеи "Srebrna Ochrona" (Сребърна Защита). Тя храни, хидратира, дезинфекцира и предпазва тези красиви цветя от мухъл и болести!

Разгледайте нашите продукти, прочетете описанията и направете поръчка, която ще бъде доставена бързо до вашия дом. Топло ви каним на удовлетворяващо пазаруване.