Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Магле од биљне хране

Магле биљне хране припадају лако примењивим ђубривима у саксији, намењеним брзом надокнађивању недостатка хранљивих састојака. Правилна брига за биљке за куће и балконе није тако лака, као што би могло изгледати на први поглед. Чак и мање захтевне врсте могу лоше реаговати на неповољно окружење и услове, као што су прекомерно заливање или суша, испирање минерала са тла, погрешна температура или осветљење. Болести и штеточине чине још један облик претње биљкама и такође могу погоршати њихово стање.

Због тога, ако желите да својим орхидејама, папрати и осталим саксијским цветовима пружите оптималне услове за развој и раст, одаберите ефикасне и ефикасне магле за ђубрење одмах делујућих. Апсолутно су неопходни у тешким ситуацијама. Иновативна формула тих производа омогућава вам брзо и ефикасно храњење биљака кроз њихово лишће. Хранљиве материје које ови производи садрже, долазе у лако усвојивом облику и апсорбују се одмах након наношења. Резултати фолијарне оплодње могу се видети већ након неколико примена. Магле за ђубрење су доступне по изузетно конкурентним ценама у нашој интернет баштенској продавници.

Наручите вишенаменску маглу за биљке за куће и балконе и набавите производ који се може користити у бризи о популарним лончаницама! Такође препоручујемо одличну маглу за ђубрење папрати која ће вам помоћи да подржите ове избирљиве и осетљиве биљке, као и широк избор магла орхидеја - узмите у обзир један од наших бестселера - махуна орхидеја „Сребрна Оцхрона“ (Силвер Протецтион) која негује и залива ово прелепо цвеће, дезинфикује их и штити од плесни и болести!

Погледајте изблиза наше производе, прочитајте описе и направите наруџбину која ће брзо бити испоручена право до ваших врата. Љубазно вас позивамо у обилазак куповине са гаранцијом задовољства.

Nema proizvoda u ovom odeljku