• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár

Fa- és Cserje Műtrágyák

A fák és cserjék trágyái ragyogóvá teszik öntöknek a sűrű, élénken zöld tűket a tűlevelűeknél, míg az alma- és körtefák, valamint a szamóca- és áfonyabokrok bőségesen megajándékozzák öntöket édes, ínycsiklandó gyümölcsökkel. Az a kategória, amelyet jelenleg böngésztök, termékeket kínál neves hazai és nemzetközi gyártóktól, akik specializálódtak ásványi és organikus trágyák gyártására a hobbigazdák és a profi gazdák számára egyaránt. Compo, Target, Biopon, Agrecol, Florovit és Substral - mindannyian partnerünk. Nézzétek meg termékeink széles választékát, és fedezzétek fel, mely trágyák segítenek gondoskodni fáitokról és cserjéitekről!

Ha gyönyörű virágzó fajtákat neveltek, mint a magnólia, a hanga vagy a rododendron, nézzétek meg a "Barwne Pole" (Színes Mező) trágyát, a Biopon Magnolia trágyát és az alacsony pH-értékű trágyát, amely alkalmas tűlevelűek, áfonyák és rododendronok számára. Szintén megfelelő gondoskodást biztosíthattok lucfenyőitekről, tiszafáitokról, tujáitokról, ciprusaitokról és fenyőitekről, mivel kínálatunkban megtalálható a megbízható Hortifoska (foszfor-kálium trágya kertészeti növények számára), a Bittersalz tűlevelű trágya, amely megakadályozza a tűk barnulását, a tűlevelű trágya, amely fokozza a tűk színét, és az Őszi Tűlevelű trágya, amely növeli a télállóságukat - mindezek a termékek kiváló minőségűek, alacsony áron kaphatók. A bokor trágya segít sűrűbbé tenni a sövényeteket - koncentrált formájában könnyen elérhető nitrogént és más tápanyagokat tartalmaz, amelyek felelősek a gyors zöld tömeg növekedéséért.

Ha gyümölcsfákat és cserjéket neveltek a kertetekben vagy a telekterületen, válasszátok a Szőlő, Ribizli, Málna és Szeder trágyát, vagy az Ökológiai Baromfi és Cserjék trágyát. Mindkét termék nagyon hatékony és könnyen használható a hosszantartó granulált formájuknak köszönhetően. Online kertészeti boltunk folyamatosan bővíti növényápolási termékeinek választékát annak érdekében, hogy megfeleljen ügyfeleink folyamatosan változó igényeinek. Bízzatok bennünk, és biztosítsátok fáitok és cserjéitek egészséges, gyönyörű megjelenését és növekedését. Szeretettel várunk titeket versenyképes árainkkal és megfizethető házhozszállítási lehetőségeinkkel. Látogassatok el hozzánk még ma!