• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Fa és cserje műtrágyák

A fa- és cserje műtrágya a tűlevelűeket sűrű, élénk zöld tűkkel ragyogja, míg az alma- és körtefák, valamint az eper- és áfonyacsomók számtalan édes, finom gyümölcsöt adnak. A most felkeresett kategória elismert hazai és nemzetközi gyártók, ásványi és szerves műtrágyák gyártásával foglalkozó szakembereket tartalmaz hobbikertészek és hivatásos gazdálkodók számára. Compo, Target, Biopon, Agrecol, Florovit és Substral - mindegyik a partnereinkhez tartozik. Böngésszen végig termékeinken, és nézze meg, mely műtrágyák segítenek a fák és cserjék gondozásában!

Ha imádnivaló virágzó fajokat termeszt, mint például magnólia, heather vagy rododendron, nézze meg a "Barwne Pole" (Színes mező) műtrágyát, a Biopon Magnolia műtrágyát és a tűlevelűek, áfonyák és rododendronok savasító műtrágyáját. A fenyők, arborviták, tiszafák, ciprusok és fenyők megfelelő, átfogó gondozására is képes lesz, mivel a megbízható Hortifoska (foszfor-kálium műtrágya kerti növényekhez), a tűk barnulását megakadályozó Bittersalz tűlevelű műtrágya, tűlevelű műtrágya amely fokozza a tűk és az őszi tűlevelű műtrágya színét, ami növeli a télállóságukat - ezek a termékek kiváló, alacsony árakon állnak rendelkezésre. A puszpáng műtrágya segít a sövény sűrűbbé tételében - koncentrált formája tartalmazza a könnyen hozzáférhető nitrogént és egyéb tápanyagokat, amelyek a zöld tömeg gyors növekedéséért felelősek.

Ha kertjében vagy elosztásában gyümölcsfákat és cserjéket termeszt, válassza a szőlő, ribizli, málna és szeder műtrágyát vagy a környezetbarát gyümölcsfa és cserje műtrágyát. Formájuknak köszönhetően mindkét termék rendkívül hatékony és könnyen használható: tartós granulátum. Online kerti boltunk folyamatosan bővíti a növényápolási termékek választékát, hogy megfeleljen ügyfeleink folyamatosan változó igényeinek. Bízzon bennünk, és gondoskodjon a fák és cserjék egészséges, szép megjelenéséről és fokozott erélyéről. Szeretettel meghívjuk Önt, hogy használja ki versenyképes árainkat és megfizethető házhozszállításunkat. Nézzen meg minket még ma!