• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte pentru arbori și arbuști

Fertilizatorii pentru copaci și arbuști vor face ca coniferele dvs. să strălucească cu ace de culoare verde densă și vie, în timp ce pomii de măr și pere, precum și tufele de căpșuni și afine vă vor oferi o avalanșă de fructe dulci și delicioase. Categoria pe care o vizitați acum conține produse de la producători domestici și internaționali renumiți, specializați în producția de îngrășăminte minerale și organice pentru grădinarii amatori și fermieri profesioniști. Compo, Target, Biopon, Agrecol, Florovit și Substral - toți sunt partenerii noștri. Răsfoiți întreaga noastră gamă de produse și descoperiți ce îngrășăminte vă vor ajuta să aveți grijă de copacii și arbuștii dvs.!

Dacă cultivați specii de flori adorabile, precum magnoliile, vresurile sau rododendronii, verificați îngrășământul "Barwne Pole" (Câmp Colorat), îngrășământul Biopon Magnolia și îngrășământul acidifiant potrivit pentru conifere, afine și rododendroni. Veți putea, de asemenea, să aveți grijă corespunzătoare și cuprinzătoare de brad, tuya, ienupăr, chiparos și pini, deoarece oferim îngrășăminte fiabile, cum ar fi Hortifoska (îngrășământ fosfor-potasiu pentru plante de grădină), îngrășământul Bittersalz pentru conifere care previne înnegrirea acelelor, îngrășământul pentru conifere care intensifică colorarea acelor și îngrășământul pentru conifere de toamnă care crește rezistența lor la iarnă - toate aceste produse sunt disponibile la prețuri excelente și reduse. Îngrășământul pentru buxus vă va ajuta să faceți gardul mai dens - forma sa concentrată conține azot ușor disponibil și alte nutriențe responsabile de creșterea rapidă a masei verzi.

Dacă cultivați pomi fructiferi și arbuști în grădina sau pe lotul dvs., alegeți îngrășământul pentru viță de vie, coacăz, zmeură și mure sau îngrășământul ecologic pentru pomi fructiferi și arbuști. Ambele produse sunt foarte eficiente și ușor de utilizat datorită formei lor sub formă de granule de lungă durată. Magazinul nostru online de grădină extinde în mod continuu gama de produse de îngrijire a plantelor pentru a satisface nevoile în continuă schimbare ale clienților noștri. Aveți încredere în expertiza noastră și asigurați-vă că aveți un aspect sănătos și frumos și o creștere sporită a copacilor și arbuștilor dvs. Vă invităm să profitați de prețurile noastre competitive și de opțiunile noastre convenabile de livrare la domiciliu. Vizitați-ne astăzi!