Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Ђубрива за дрвеће и грмље

Ђубриво за дрвеће и грмље учиниће да ваши четинари заблистају густим, живо зеленим иглицама, док ће дрвеће јабука и крушака, као и чуперци јагода и боровница дати безброј слатког, укусног воћа. Категорија коју сада посећујете садржи производе реномираних домаћих и међународних произвођача, специјалиста за производњу минералних и органских ђубрива за хоби баштоване и професионалне пољопривреднике. Цомпо, Таргет, Биопон, Агрецол, Флоровит и Субстрал - сви они припадају нашим партнерима. Прегледајте све наше производе и погледајте која ће вам ђубрива помоћи у бризи о дрвећу и грмљу!

Ако узгајате преслатке цветне врсте, попут магнолије, вријеска или рододендрона, погледајте ђубриво „Барвне Поле“ (живописно поље), ђубриво Биопон магнолија и кисело ђубриво за четињаче, боровнице и рододендроне. Такође ћете моћи правилно и свеобухватно да се бринете о својим смрекама, арборвитама, тиси, чемпресима и боровима, јер нудимо поуздану Хортифоску (фосфорно-калијумско ђубриво за баштенске биљке), ђубриво Биттерсалз четинара које спречава иглице да порумени, ђубриво четинара који побољшава бојење иглица и јесење ђубриво четинара које повећава њихову зимску отпорност - сви ови производи су доступни по одличним, ниским ценама. Ђубриво од шимшира помоћи ће вам да живицу учините густом - њен концентровани облик садржи лако доступни азот и друге хранљиве састојке одговорне за брзи раст зелене масе.

Ако узгајате воћке и грмље у својој башти или на парцели, одаберите ђубриво винове лозе, рибизле, малине и купине или еколошко ђубриво за воће и грмље. Оба производа су изузетно ефикасна и једноставна за употребу захваљујући својој форми: дуготрајне грануле. Наша Интернет баштенска продавница континуирано проширује свој асортиман производа за негу биљака како би удовољила непрестано променљивим потребама наших купаца. Верујте нам и осигурајте здрав, леп изглед и повећану снагу вашег дрвећа и грмља. Љубазно вас позивамо да искористите наше конкурентне цене и приступачну кућну доставу. Погледајте нас и данас!

Nema proizvoda u ovom odeljku