• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Торове за дървета и храсти

Торовете и торовете за дървета и храсти ще направят вашите иглолистни растения да блестят с гъсти, ярко зелени игли, докато ябълките и крушите, както и ягодовите и боровинковите кичести, ще ви предоставят изобилие от сладки и вкусни плодове. Категорията, която разглеждате в момента, съдържа продукти от известни домашни и международни производители, специализирани в производството на минерални и органични торове за хоби градинари и професионални земеделци. Compo, Target, Biopon, Agrecol, Florovit и Substral - всички те са наши партньори. Разгледайте цялата ни гама от продукти и открийте кои торове ще ви помогнат да се грижите за дърветата и храстите си!

Ако отглеждате обичайни цветни видове като магнолии, ерики или рододендрони, разгледайте тора "Barwne Pole" (Цветно поле), тора Biopon Magnolia и киселинния тор за иглолистни дървета, боровинки и рододендри. Също така ще можете да се грижите правилно и всестранно за смърчовете, туи, бързици, чинари и боровете си, тъй като предлагаме надеждни продукти като Hortifoska (фосфорно-калиев тор за градински растения), тор Bittersalz за иглолистни дървета, който предотвратява ожуравяването на иглите, тор за иглолистни дървета, който подчертава цвета на иглите, и есенен тор за иглолистни дървета, който повишава зимната им устойчивост - всички тези продукти са налични на отлични, ниски цени. Торът за букове ще ви помогне да направите жив плет по-гъст - неговата концентрирана форма съдържа лесно достъпен азот и други хранителни вещества, отговорни за бързия растеж на зелената маса.

Ако отглеждате плодови дървета и храсти в градината или на нивата си, изберете тор за лози, къпина, малина и къпина или екологичния тор за плодови дървета и храсти. И двете продукта са много ефективни и лесни за употреба благодарение на техния дълготраен гранулиран вид. Нашият онлайн магазин за градинарство постоянно разширява асортимента си от продукти за грижа за растенията, за да отговори на постоянно променящите се нужди на клиентите ни. Доверете се на нашата експертиза, за да гарантирате здравословен и красив вид и увеличена жизненост на дърветата и храстите си. Каним ви да се възползвате от нашите конкурентни цени и удобни опции за доставка до дома. Посетете ни днес!

17.70 лв
18.90 лв
19.80 лв