Baja pokok dan pokok renek

Baja pokok dan pokok renek akan menjadikan konifer anda bersinar dengan jarum hijau yang padat dan terang, sementara pokok epal dan pir, serta jus strawberi dan blueberry akan memberi banyak buah manis dan sedap. Kategori yang anda lawati sekarang mengandungi produk dari pengeluar domestik dan antarabangsa yang terkenal, pakar dalam pembuatan baja mineral dan organik untuk tukang kebun hobi dan petani profesional. Compo, Target, Biopon, Agrecol, Florovit dan Substral - semuanya milik rakan kongsi kami. Lihat semua produk kami dan lihat, baja mana yang akan membantu anda menjaga pokok dan pokok renek anda!

Sekiranya anda menanam spesies berbunga yang menggemaskan, seperti magnolia, heather atau rhododendron, periksa baja "Barwne Pole" (Colorful Field), Biopon Magnolia Fertilizer dan Acidifying Fertilizer untuk konifer, blueberry dan rhododendron. Anda juga akan dapat merawat tanaman cemara, arborvita, yews, cemara dan pain anda dengan betul, kerana kami menawarkan Hortifoska (baja fosfor-kalium untuk tanaman kebun) yang dipercayai, Bittersalz Conifer Fertilizer yang mencegah jarum menjadi coklat, Conifer Fertilizer yang meningkatkan pewarnaan jarum dan Pupuk Konifer Musim Gugur yang meningkatkan ketahanan musim sejuk mereka - semua produk ini boleh didapati dengan harga yang sangat baik dan rendah. Baja boxwood akan membantu anda menjadikan pagar tanaman anda lebih padat - bentuk pekatnya mengandungi nitrogen dan nutrien lain yang mudah didapati yang bertanggungjawab untuk pertumbuhan jisim hijau yang cepat.

Sekiranya anda menanam pokok buah-buahan dan pokok renek di kebun atau peruntukan anda, pilihlah Grapevine, Currant, Raspberry dan Blackberry Fertilizer atau baja Pohon Buah dan Semak yang mesra alam. Kedua-dua produk ini sangat berkesan dan mudah digunakan berkat bentuknya: butiran tahan lama. Kedai taman dalam talian kami terus memperluas pelbagai produk penjagaan tanaman untuk memenuhi keperluan pelanggan yang sentiasa berubah. Percayalah kepada kami dan pastikan penampilan yang sihat, cantik dan semangat yang kuat pada pokok dan pokok renek anda. Kami mengalu-alukan anda untuk memanfaatkan harga yang kompetitif dan penghantaran rumah yang berpatutan. Lihat kami masih hari ini!

There are no products in this section