• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Gnojiva za drveće i grmlje

Gnojiva za drveće i grmlje će učiniti da vaše četinare zasjaju gustim, živopisno zelenim iglicama, dok će jabuke, kruške, jagode i borovnice dati obilje slatkih i ukusnih plodova. Kategorija koju trenutno istražujete sadrži proizvode od priznatih domaćih i međunarodnih proizvođača, stručnjaka za proizvodnju mineralnih i organskih gnojiva za hobističke vrtlare i profesionalne poljoprivrednike. Compo, Target, Biopon, Agrecol, Florovit i Substral - svi su oni naši partneri. Pregledajte naš širok asortiman proizvoda i saznajte koje će gnojivo najbolje podržati zdravlje i rast vaših drveća i grmlja!

Ako uzgajate šarmantne cvjetne vrste poput magnolija, vresa ili rododendrona, provjerite "Barwne Pole" (Šareno polje) gnojivo, Biopon Magnolia gnojivo i kiselinsko gnojivo za četinare, borovnice i rododendrone. Također ćete moći pružiti odgovarajuću i sveobuhvatnu njegu za svoje smreke, čemprese, tise, čempresa i borove, jer nudimo pouzdane proizvode poput Hortifoska (fosfor-kalij gnojivo za vrtne biljke), Bittersalz gnojivo za četinare koje sprječava smeđenje iglica, gnojivo za četinare koje pojačava boju iglica i jesensko gnojivo za četinare koje povećava njihovu zimsku otpornost - svi ti proizvodi dostupni su po odličnim i povoljnim cijenama. Gnojivo za buksus pomoći će vam da vaš živicu učinite gušćom - njegova koncentrirana forma sadrži lako dostupan dušik i druge hranjive tvari odgovorne za brz rast zelene mase.

Ako uzgajate voćna stabla i grmlje u svom vrtu ili na parceli, odaberite gnojivo za vinovu lozu, ribizle, maline i kupine ili ekološko gnojivo za voćna stabla i grmlje. Oba proizvoda su iznimno učinkovita i jednostavna za upotrebu zbog njihovog oblika u obliku dugotrajnih granula. Naša online trgovina za vrtlarstvo neprestano proširuje svoj izbor proizvoda za njegu biljaka kako bi zadovoljila promjenjive potrebe naših kupaca. Pouzdajte se u naše stručno znanje kako biste osigurali zdrav izgled i povećanu vitalnost vaših drveća i grmlja. Pozivamo vas da iskoristite naše konkurentne cijene i povoljne opcije dostave na kućnu adresu. Posjetite nas danas!

9.20