• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Gnojiva za drveće i grmlje

Gnojiva za drveće i grmlje učinit će da vaše četinjače zasjaju gustim, živo zelenim iglicama, dok će stabla jabuka i krušaka, kao i čuperci jagoda i borovnica, dati bezbroj slatkog, ukusnog voća. Kategorija koju sada posjećujete sadrži proizvode renomiranih domaćih i međunarodnih proizvođača, stručnjaka u proizvodnji mineralnih i organskih gnojiva za hobi vrtlare i profesionalne poljoprivrednike. Compo, Target, Biopon, Agrecol, Florovit i Substral - svi oni pripadaju našim partnerima. Pregledajte sve naše proizvode i pogledajte koja će vam gnojiva pomoći u brizi za drveće i grmlje!

Ako uzgajate preslatke cvjetne vrste, poput magnolije, vrijeska ili rododendrona, pogledajte gnojivo "Barwne Pole" (šareno polje), gnojivo Biopon magnolija i kiselo gnojivo za četinjače, borovnice i rododendrone. Također ćete biti u mogućnosti pravilno, sveobuhvatno brinuti o svojim smrekama, arborvitama, tisama, čempresima i borovima, jer nudimo pouzdanu Hortifosku (fosforno-kalijevo gnojivo za vrtne biljke), gnojivo četinjača Bittersalz koje sprečava iglice da porumeni, gnojivo četinjača koji poboljšava bojenje iglica i jesensko gnojivo četinjača koje povećava njihovu zimovitu čvrstoću - svi su ti proizvodi dostupni po izvrsnim, niskim cijenama. Gnojivo od šimširovog drveta pomoći će vam da živicu učinite gušćom - njen koncentrirani oblik sadrži lako dostupni dušik i druge hranjive sastojke odgovorne za brzi rast zelene mase.

Ako uzgajate voćke i grmlje u svom vrtu ili na parceli, odaberite gnojivo vinove loze, ribiza, maline i kupine ili ekološko gnojivo za voće i grmlje. Oba su proizvoda vrlo učinkovita i jednostavna za upotrebu zahvaljujući svom obliku: dugotrajne granule. Naša internetska vrtna trgovina kontinuirano proširuje svoj asortiman proizvoda za njegu biljaka kako bi udovoljila stalno promjenjivim potrebama naših kupaca. Vjerujte nam i osigurajte zdrav, lijep izgled i povećanu snagu vašeg drveća i grmlja. Ljubazno vas pozivamo da iskoristite naše konkurentne cijene i pristupačnu kućnu dostavu. Pogledajte nas i danas!

Gnojivo od plavih noktiju - Ogród-Start® - 1 kg - -10%
6.66 7.40
Hranilo od četinjača - BIOPON® - 250 ml - -10%
7.00 7.78
Jesensko gnojivo četinjača - BIOPON® - 1 kg - -10%
8.15 9.06
Gnojivo magnolije - BIOPON® - 1 kg - -10%
8.28 9.20
Gnojivo za lijek žutih lišća - Florovit® - 1 l - -10%
8.68 9.64
Eko gnojivo borovnice - Target® - 1 kg - -10%
8.91 9.90
Eko gnojivo za voće i grmlje - Target® - 1 kg - -10%
8.91 9.90