• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Meststoffen voor bomen en struiken

Boom- en struikmeststoffen laten uw naaldbomen stralen met dicht, levendig groen naaldhout, terwijl uw appel- en perenbomen, evenals uw aardbei- en blauwe bessenstruiken, u een overvloed aan zoete, heerlijke vruchten zullen opleveren. De categorie die u momenteel bekijkt, bevat producten van gerenommeerde binnenlandse en internationale producenten, gespecialiseerd in de productie van minerale en organische meststoffen voor hobbytuiniers en professionele boeren. Compo, Target, Biopon, Agrecol, Florovit en Substral - ze zijn allemaal onze partners. Blader door ons uitgebreide assortiment producten en ontdek welke meststoffen het beste zijn voor de gezondheid en groei van uw bomen en struiken!

Als u prachtige bloeiende soorten zoals magnolia, heide of rododendron kweekt, bekijk dan de "Barwne Pole" (Kleurrijk Veld) meststof, Biopon Magnolia Meststof en de Verzurende Meststof voor naaldbomen, blauwe bessen en rododendrons. U kunt ook zorgen voor een uitgebreide verzorging van uw sparren, levensbomen, taxussen, cipressen en dennen, omdat we betrouwbare producten aanbieden zoals Hortifoska (fosfor-kalium meststof voor tuinplanten), Bittersalz Conifer Meststof om bruin worden van de naalden te voorkomen, Conifer Meststof die de kleur van de naalden verbetert en de Herfst Conifer Meststof die hun winterhardheid verhoogt - al deze producten zijn verkrijgbaar tegen uitstekende, lage prijzen. Buxusmeststof zal u helpen om uw haag dichter te maken - de geconcentreerde vorm bevat gemakkelijk opneembare stikstof en andere voedingsstoffen die verantwoordelijk zijn voor snelle groei van groen materiaal.

Als u fruitbomen en struiken in uw tuin of op uw perceel kweekt, kies dan voor de Druiven, Aalbes, Framboos en Braam Meststof of de Milieuvriendelijke Fruitboom- en Struikmeststof. Beide producten zijn zeer effectief en gemakkelijk te gebruiken dankzij hun langdurige granulaire vorm. Onze online tuinwinkel breidt voortdurend haar assortiment plantverzorgingsproducten uit om te voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten. Vertrouw op onze expertise om een gezonde, mooie uitstraling en een verhoogde vitaliteit van uw bomen en struiken te garanderen. Wij nodigen u van harte uit om te profiteren van onze concurrerende prijzen en betaalbare thuisbezorging. Bezoek ons vandaag nog!

8.85
9.20
12.65
12.83
12.83