• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Puu- ja pensaslannoitteet

Puu- ja pensaslannoitteet saavat havupuut loistamaan tiheillä, elävästi vihreillä neuloilla, kun taas omena- ja päärynäpuut sekä mansikka- ja mustikkapähkinät antavat sinulle lukemattomia makeita, herkullisia hedelmiä. Vierailemasi luokka sisältää nyt tunnettujen kotimaisten ja kansainvälisten tuottajien, mineraali- ja orgaanisten lannoitteiden valmistuksen asiantuntijoiden harrastepuutarhureille ja ammattimaisille viljelijöille. Compo, Target, Biopon, Agrecol, Florovit ja Substral - ne kaikki kuuluvat kumppaneihimme. Selaa kaikkia tuotteitamme ja katso, mitkä lannoitteet auttavat sinua hoitamaan puita ja pensaita!

Jos kasvatat ihastuttavia kukkivia lajeja, kuten magnoliaa, kanervaa tai alppiruusua, tutustu "Barwne Pole" (värikäs kenttä) -lannoitteeseen, Biopon Magnolia-lannoitteeseen ja havupuiden, mustikoiden ja alppiruusujen happoa lisäävään lannoitteeseen. Pystyt myös huolehtimaan kuusista, arborvitaeista, marjakuurista, sypressistä ja mäntyistä asianmukaisesti ja kattavasti, koska tarjoamme luotettavan Hortifoskan (fosforikaliumlannoite puutarhakasveille), Bittersalz havupuulannoitteen, joka estää neulojen ruskistumista, havupuulannoite joka parantaa neulojen ja syksyn havupuulannoitteen väriä, mikä lisää niiden talvikestävyyttä - kaikkia näitä tuotteita on saatavana erinomaisilla, alhaisilla hinnoilla. Puksipuun lannoite auttaa tekemään pensasaitasi tiheämmäksi - sen tiivistetty muoto sisältää helposti saatavissa olevaa typpeä ja muita ravintoaineita, jotka ovat vastuussa vihreän massan nopeasta kasvusta.

Jos kasvatat hedelmäpuita ja pensaita puutarhassasi tai lähialueellasi, valitse viinirypäle-, herukka-, vadelma- ja karhunvatukka-lannoite tai ympäristöystävällinen hedelmä- ja pensaslannoite. Molemmat tuotteet ovat erittäin tehokkaita ja helppokäyttöisiä muodonsa ansiosta: pitkäikäiset rakeet. Puutarhakauppamme laajentaa kasvinsuojeluaineiden valikoimaa jatkuvasti vastaamaan asiakkaiden jatkuvasti muuttuvia tarpeita. Luota meihin ja varmista puiden ja pensaiden terve, kaunis ulkonäkö ja lisääntynyt elinvoima. Kutsumme sinut hyödyntämään kilpailukykyisiä hintoja ja kohtuuhintaisia kotiinkuljetuksia. Tarkista meidät vielä tänään!

Aputaimi B - lehtien nekroosin ja tomaattipaikan hoitoon - Sumin® - 20 ml - -10%
3.66 4.06
Kampanja päättyy
Havupuulannoite - "Moc Zieleni" (Burst of Green) - Target® - 150 g - -10%
5.13 5.70
Kampanja päättyy
Kanervalannoite - "Barwne Pole" (värikäs kenttä) - Target® - 150 g - -10%
5.13 5.70
Kampanja päättyy
Sininen kuusama-lannoite - Ogród-Start® - 1 kg - -10%
6.66 7.40
Kampanja päättyy
Havupuiden ravintoaine - BIOPON® - 250 ml - -10%
7.00 7.78
Kampanja päättyy
Syksyn havupuulannoite - BIOPON® - 1 kg - -10%
8.15 9.06
Kampanja päättyy
Magnolia-lannoite - BIOPON® - 1 kg - -10%
8.45 9.39
Kampanja päättyy
Laatikko- ja lehtipensaslannoite - lisää tiheyttä - Florovit® - 1 kg - -10%
8.55 9.50
Kampanja päättyy
Havupuulannoite - lisää taudin ja pakkasenkestävyyttä - Florovit® - 1 kg - -10%
8.60 9.55
Kampanja päättyy
Havupuulannoite - suojaa neuloja ruskistumiselta - Florovit® - 1 kg - -10%
8.60 9.55
Kampanja päättyy
Kellastuvat lehdet parantavat lannoitetta - Florovit® - 1 l - -10%
8.68 9.64
Kampanja päättyy
Havupuulannoite kirkkaalle neulavärille - Target® - 1 kg - -10%
8.75 9.72
Kampanja päättyy
Eko mustikkalannoite - Target® - 1 kg - -10%
8.91 9.90
Kampanja päättyy
Eko-hedelmäpuu- ja pensaslannoite - Target® - 1 kg - -10%
8.91 9.90
Kampanja päättyy