• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Puu- ja pensaslannoitteet

Puu- ja pensaslannoitteet saavat havupuusi loistamaan tiheillä, elävästi vihreillä neulasilla, kun taas omena- ja päärynäpuut sekä mansikka- ja mustikkapensaat tuottavat sinulle runsaasti makeita, herkullisia hedelmiä. Tällä hetkellä selaamasi kategoria sisältää tuotteita tunnetuilta kotimaisilta ja kansainvälisiltä valmistajilta, jotka ovat erikoistuneet mineraali- ja orgaanisten lannoitteiden valmistukseen harrastepuutarhureille ja ammattimaisille viljelijöille. Compo, Target, Biopon, Agrecol, Florovit ja Substral - kaikki kuuluvat yhteistyökumppaneihimme. Selaa laajaa valikoimaamme ja löydä, mitkä lannoitteet tukevat parhaiten puidesi ja pensaittesi terveyttä ja kasvua!

Jos kasvat ihastuttavia kukkivia lajeja, kuten magnolioita, kanervia tai alppiruusuja, tarkista "Barwne Pole" (Värikäs Pelto) -lannoite, Biopon Magnolia -lannoite ja havupuiden, mustikoiden ja alppiruusujen happamoittava lannoite. Voit myös huolehtia kunnolla kuusistasi, elupuista, pikkutuijista, sypressistä ja männyistä, sillä tarjoamme luotettavia tuotteita, kuten Hortifoska (fosfori-kaliumlannoite puutarhakasveille), Bittersalz Havupuulannoite, joka estää neulojen ruskean värin, Havupuulannoite, joka parantaa neulojen väriä, ja Syksyinen Havupuulannoite, joka lisää niiden talvenkestävyyttä - kaikki nämä tuotteet ovat saatavilla erinomaisin alhaisin hinnoin. Bukkilannoite auttaa sinua saamaan pensasaidastasi tiheämmän - sen tiivistetty muoto sisältää helposti saatavilla olevaa typpeä ja muita ravinteita, jotka edistävät vihreän massan nopeaa kasvua.

Jos kasvatat hedelmäpuita ja pensaita puutarhassasi tai tontillasi, valitse Rypäle-, Herukka-, Vadelma- ja Mustikka-lannoite tai Ekologinen Hedelmäpuu- ja Pensaslannoite. Molemmat tuotteet ovat erittäin tehokkaita ja helppokäyttöisiä pitkävaikutteisen rakeisen muotonsa ansiosta. Verkkopuutarhamyymälämme laajentaa jatkuvasti kasvienhoitotuotteiden valikoimaansa, jotta voisi vastata asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin. Luota asiantuntemukseemme ja varmista puidesi ja pensaittesi terveellinen, kaunis ulkonäkö ja lisääntynyt elinvoimaisuus. Kutsu sinut tutustumaan kilpailukykyisiin hintoihimme ja edullisiin kotiinkuljetusvaihtoehtoihimme. Vieraile meillä tänään!