Hammocks

Hammocks kami akan membuat kelonggaran bebas masalah di taman yang lebih menyeronokkan. Lihat sahaja model-model yang tidak berkesudahan kami. Kami menawarkan hammocks mesh dan kanvas pada harga yang kompetitif dan dalam pemilihan warna dan saiz yang luas. Pilih yang paling anda sukai!

Sekiranya anda ingin mencuba tempat tidur gantung, kerana anda tidak 100% yakin bahawa anda akan menyukai bentuk yang menarik ini, mulakan dengan pilihan kami yang paling berpatutan: klasik 200 x 70 cm mesh (bersih) tempat tidur gantung atau 200 x 80 cm model dengan tiang sokongan kayu boleh digantung di atas teres atau antara pokok di taman. Produk berpatutan dan tahan lama ini akan membolehkan anda menikmati keselesaan dan bersantai di luar rumah. Kedai taman dalam talian kami membolehkan anda memilih dari pelbagai tempat tidur kanvas yang kuat di banyak warna yang indah. Anda pasti akan mendapati satu yang akan sesuai dengan tempat istirahat anda dari segi saiz dan reka bentuk. Beli sebuah buaian kanvas berwarna biru, merah atau bergaris 200 x 80 cm dengan pos sokongan kayu. Kami juga mempunyai tempat tidur 200 x 100 cm besar-besaran yang sangat selesa, berwarna kuning-merah jambu, kuning-hijau atau biru tanpa tempat sokongan dalam sarung kanvas yang berguna. Adakah anda mendambakan untuk tempat tidur bayi yang kukuh? Lihatlah dan memerintahkan angin laut 200 x 150 cm dan grenade kusyen buah-buahan tanpa jawatan sokongan. Anda pasti akan mendapati seseorang yang akan memenuhi keperluan anda dan keluarga anda.

Kami yakin bahawa anda tidur di tempat tidur gantung akan menjadi bentuk kegemaran anda selepas satu percubaan. Anugerah diri anda dengan sentuhan mewah! Beli buaian berkualiti tinggi dengan harga yang kompetitif dengan penghantaran rumah yang cepat. Buat pesanan dalam talian sekarang!