• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

hangmatten

Onze hangmatten maken de probleemloze ontspanning in de tuin nog aangenamer. Bekijk onze tijdloze modellen eens. We bieden hangmatten van gaas en canvas tegen concurrerende prijzen en in een brede selectie kleuren en maten. Kies degene die je het leukst vindt!

Als je een hangmat wilt uitproberen, omdat je niet 100% zeker bent dat je deze vorm van ontspannen leuk vindt, begin dan met onze meest betaalbare opties: de klassieke hangmat van 200 x 70 cm (net) of de 200 x 80 cm model met een houten steunpaal kan op een terras of tussen bomen in de tuin worden opgehangen. Met dit betaalbare, maar toch duurzame product kunt u buiten genieten van comfort en ontspanning. In onze online tuinwinkel kunt u kiezen uit een breed scala aan sterke canvas hangmatten in vele prachtige kleuren. U zult er zeker een vinden die past in uw ontspanningsplek in termen van grootte en ontwerp. Koop een blauwe, rode of gestreepte 200 x 80 cm canvas hangmat met een houten steunpaal. We hebben ook een grote, uitzonderlijk comfortabele 200 x 100 cm geel-roze, geel-groene of blauwe canvas hangmat zonder steunposten in een handige canvasbehuizing. Verlang je naar een solide XXL-hangmat? Bekijk en bestel de 200 x 150 cm zeebries en fruitwaanzinnige canvas hangmatten zonder steunpalen. U zult er zeker een vinden die voldoet aan de behoeften van u en uw gezin.

We wedden dat je een dutje in de hangmat je favoriete vorm van ontspanning wordt na één poging al. Gun uzelf een vleugje luxe! Koop hangmatten van hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen met snelle levering aan huis. Maak nu een online bestelling!