• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

hangmatten

Onze hangmatten maken ontspanning in de tuin nog aangenamer. Neem een kijkje bij onze tijdloze modellen. We bieden zowel net- als canvas hangmatten tegen concurrerende prijzen, beschikbaar in een breed scala aan kleuren en maten. Kies uw favoriet!

Als u overweegt een hangmat uit te proberen en niet helemaal zeker weet of u van deze vorm van ontspanning zult genieten, begin dan met onze meest betaalbare opties: de klassieke 200 x 70 cm net-hangmat of het 200 x 80 cm model met een houten steunpaal, beide geschikt om op te hangen op een terras of tussen bomen in uw tuin. Deze betaalbare, maar duurzame producten laten u genieten van comfort en ontspanning in de buitenlucht. Onze online tuinwinkel biedt een brede selectie van sterke canvas hangmatten in vele mooie kleuren. U vindt er zeker een die perfect past in uw ontspanningsruimte, zowel qua grootte als ontwerp. Kies uit een blauwe, rode of gestreepte 200 x 80 cm canvas hangmat met een houten steunpaal. We bieden ook een grote, uitzonderlijk comfortabele 200 x 100 cm hangmat in geel-roze, geel-groen of blauw, gemaakt van canvas zonder steunpalen, en geleverd in een handige canvashoes. Op zoek naar een solide XXL-hangmat? Bekijk onze 200 x 150 cm marinebries en fruitfrenzy canvas hangmatten zonder steunpalen. U vindt zeker een die aan uw behoeften en die van uw gezin voldoet.

We wedden dat een dutje in een hangmat na slechts één keer proberen uw favoriete vorm van ontspanning zal worden. Gun uzelf een vleugje luxe! Koop hangmatten van hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen met snelle thuisbezorging. Plaats nu uw online bestelling!