• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

хамаци

Нашият хамаци ще направят отдиха в градината още по-приятен. Разгледайте нашите безвременни модели. Предлагаме хамаци от мрежа и плат по конкурентни цени, налични в широка гама от цветове и размери. Изберете любимия си!

Ако обмисляте да пробвате хамак и не сте напълно сигурни, че ще ви хареса този вид почивка, започнете с нашите най-достъпни варианти: класическият хамак от мрежа 200 x 70 см или моделът 200 x 80 см с дървен поддържащ стълб, и двата подходящи за окачване на тераса или между дърветата във вашата градина. Тези достъпни, но издръжливи продукти ще ви позволят да се насладите на комфорт и релаксация на открито. Нашият онлайн магазин за градина предлага широка селекция от здрави платнени хамаци в много красиви цветове. Със сигурност ще намерите такъв, който идеално се вписва във вашето пространство за отдих, както по размер, така и по дизайн. Изберете син, червен или на райета платнен хамак 200 x 80 см с дървен поддържащ стълб. Предлагаме също голям, изключително удобен хамак 200 x 100 см в жълто-розово, жълто-зелено или синьо, изработен от плат без поддържащи стълбове, идващ в удобна платнена чанта. Търсите здрав хамак XXL? Разгледайте нашите платнени хамаци 200 x 150 см с морски бриз и плодово лудило без поддържащи стълбове. Сигурно ще намерите такъв, който отговаря на вашите и нуждите на вашето семейство.

Залагаме, че почивката в хамак ще се превърне в любимата ви форма на релаксация след само един опит. Подарете си лукс! Купете висококачествени хамаци на конкурентни цени с бърза доставка до дома. Поръчайте онлайн сега!