hengekøyer

Våre hengekøyer vil gjøre avslapping i hagen enda mer fornøyelig. Ta en titt på våre tidløse modeller. Vi tilbyr både nett- og lerretshengekøyer til konkurransedyktige priser, tilgjengelig i et bredt utvalg av farger og størrelser. Velg din favoritt!

Hvis du vurderer å prøve en hengekøye og ikke er helt sikker på at du vil nyte denne formen for avslapning, start med våre mest rimelige alternativer: den klassiske 200 x 70 cm netthengekøya eller 200 x 80 cm modellen med en tre støttepost, begge egnet for å henge på en terrasse eller mellom trær i hagen din. Disse rimelige, men holdbare produktene vil la deg nyte komfort og avslapning utendørs. Vår online hagebutikk tilbyr et bredt utvalg av solide lerretshengekøyer i mange vakre farger. Du vil helt sikkert finne en som passer perfekt inn i ditt avslapningsområde både i størrelse og design. Velg mellom en blå, rød, eller stripet 200 x 80 cm lerretshengekøye med en tre støttepost. Vi tilbyr også en stor, eksepsjonelt komfortabel 200 x 100 cm hengekøye i gul-rosa, gul-grønn eller blå, laget av lerret uten støtteposter, og kommer i en hendig lerretspose. Leter du etter en solid XXL-hengekøye? Sjekk ut våre 200 x 150 cm marinebris og fruktfrenesi lerretshengekøyer uten støtteposter. Du vil helt sikkert finne en som møter dine og din families behov.

Vi vedder på at en lur i en hengekøye vil bli din favorittform for avslapning etter bare ett forsøk. Unn deg selv et snev av luksus! Kjøp høykvalitets hengekøyer til konkurransedyktige priser med rask hjemlevering. Legg inn din online bestilling nå!