hengekøyer

Hengekøyene våre vil gjøre den problemfrie avslapningen i hagen enda morsommere. Bare se på våre tidløse modeller. Vi tilbyr både hengekøyer av nett og lerret til konkurransedyktige priser og i et bredt utvalg av farger og størrelser. Velg den du liker mest!

Hvis du vil prøve en hengekøye, siden du ikke er 100% sikker på at du vil like denne formen for å slappe av, kan du begynne med våre rimeligste alternativer: den klassiske hengekøyen 200 x 70 cm (nett) eller 200 x 80 cm modell med trestøttestolpe kan henges på en terrasse eller mellom trær i hagen. Dette rimelige, men holdbare produktet lar deg nyte komfort og avslapning utendørs. Vår online hagebutikk lar deg velge mellom et bredt utvalg av sterke lerretshengekøyer i mange vakre farger. Du vil definitivt finne en som vil passe inn i ditt avslappingssted når det gjelder størrelse og design. Kjøp en blå, rød eller stripete 200 x 80 cm lerretshengekøye med en trestøtte. Vi har også en stor, eksepsjonelt behagelig 200 x 100 cm gulrosa, gulgrønn eller blå lerretshengekøye uten støtteposter i et hendig lerretshus. Leter du etter en solid hengekøye i XXL? Ta en titt på og bestill 200 x 150 cm marin bris og frukt vanvidd lerret hengekøyer uten støtte innlegg. Du vil definitivt finne en som tilfredsstiller dine og din families behov.

Vi vedder på at en lur i hengekøye vil bli din favorittform for avslapning etter en prøve allerede. Tildel deg selv med et snev av luksus! Kjøp hengekøyer av høy kvalitet til konkurransedyktige priser med rask hjemlevering. Gjør en online bestilling nå!