• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Hamace

Hamacele noastre vor face relaxarea în grădină și mai plăcută. Aruncați o privire la modelele noastre atemporale. Oferim hamace din plasă și pânză la prețuri competitive, disponibile într-o gamă largă de culori și dimensiuni. Alegeți preferatul dvs.!

Dacă luați în considerare încercarea unui hamac și nu sunteți complet sigur că vă va plăcea această formă de relaxare, începeți cu opțiunile noastre cele mai accesibile: hamacul clasic din plasă de 200 x 70 cm sau modelul de 200 x 80 cm cu un stâlp de susținere din lemn, ambele potrivite pentru agățare pe o terasă sau între copaci în grădina dvs. Aceste produse accesibile, dar durabile vă vor permite să vă bucurați de confort și relaxare în aer liber. Magazinul nostru online de grădinărit oferă o selecție largă de hamace solide din pânză în multe culori frumoase. Cu siguranță veți găsi unul care se potrivește perfect în spațiul dvs. de relaxare atât ca dimensiune, cât și ca design. Alegeți între un hamac din pânză albastru, roșu sau în dungi de 200 x 80 cm cu un stâlp de susținere din lemn. Oferim de asemenea un hamac mare, excepțional de confortabil de 200 x 100 cm în culori galben-roz, galben-verde sau albastru, făcut din pânză fără stâlpi de susținere, și vine într-o husă practică de pânză. Căutați un hamac solid XXL? Verificați hamacele noastre din pânză de 200 x 150 cm cu motive de briză marină și nebunie fructată, fără stâlpi de susținere. Cu siguranță veți găsi unul care să satisfacă nevoile dvs. și ale familiei dvs.

Pariem că un pui de somn în hamac va deveni forma dvs. preferată de relaxare după doar o încercare. Răsfățați-vă cu un strop de lux! Cumpărați hamace de înaltă calitate la prețuri competitive cu livrare rapidă acasă. Plasați comanda dvs. online acum!