• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

Hamace

Hamacurile noastre vor face relaxarea fără probleme în grădină și mai plăcută. Aruncă o privire la modelele noastre atemporale. Oferim atât hamacuri din plasă, cât și din pânză la prețuri competitive și într-o gamă largă de culori și dimensiuni. Alege-l pe cel care îți place cel mai mult!

Dacă doriți să încercați un hamac, deoarece nu sunteți 100% sigur că vă va plăcea această formă de dezlegare, începeți cu cele mai accesibile opțiuni ale noastre: hamacul clasic de 200 x 70 cm (net) sau hamacul de 200 x 80 cm modelul cu un post de susținere din lemn poate fi agățat pe o terasă sau între copacii din grădină. Acest produs accesibil, dar durabil, vă va permite să vă bucurați de confort și relaxare în aer liber. Magazinul nostru online de grădină vă permite să alegeți dintr-o gamă largă de hamace puternice din pânză, în multe culori frumoase. Veți găsi cu siguranță unul care se va potrivi în locul dvs. de relaxare în ceea ce privește dimensiunea și designul. Cumpărați un hamac de pânză albastru, roșu sau dungi de 200 x 80 cm cu un post de susținere din lemn. De asemenea, avem un hamac de pânză mare, excepțional de confortabil de 200 x 100 cm galben-roz, galben-verde sau albastru, fără posturi de sprijin într-o carcasă de pânză la îndemână. Îți dorești un hamac XXL solid? Aruncați o privire și comandați brâu marin de pânză de 200 x 150 cm și hamacuri de pânză frenetice fără posturi de sprijin. Veți găsi cu siguranță unul care va satisface nevoile dvs. și ale familiei voastre.

Pariem că tu un pui de somn în hamac va deveni forma ta preferată de relaxare după o încercare deja. Premiați-vă cu o notă de lux! Cumpărați hamace de înaltă calitate la prețuri competitive cu livrare rapidă la domiciliu. Efectuați o comandă online acum!