Хаммоцкс

Наши висећи мрежи ће безбрижно опуштање у башти бити још пријатнији. Погледајте само наше безвременске моделе. Нудимо мрежасте и платнене висеће мреже по конкурентним ценама и у великом избору боја и величина. Изаберите ону која вам се највише свиђа!

Ако желите испробати висећу мрежу, будући да нисте 100% сигурни да ће вам се свидети овај облик одмотавања, започните с нашим најповољнијим опцијама: класичним мрежастим мрежама од 200 к 70 цм или мрежом од 200 к 80 цм модел са дрвеним потпорним постољем може бити објешен на тераси или између дрвећа у башти. Овај приступачни, али издржљиви производ омогућиће вам уживање у комфору и опуштању напољу. Наша интернет продавница за баште омогућава вам да изаберете из широке лепезе јаких платнених висећих мрежа у многим прелепим бојама. Свакако ћете пронаћи ону која ће се уклопити у ваше мјесто за опуштање с обзиром на величину и дизајн. Купите плаву, црвену или пругасту платнену висећу мрежу димензија 200 к 80 цм са дрвеним потпорним постољем. Такође, имамо велики, изузетно удобан 200-100 цм жуто-ружичасти, жуто-зелени или плави платнени висећи мрежа, без подупирача у корисном платненом кућишту. Да ли жудите за солидним висећим КСКСЛ мрежама? Погледајте и наручите морски ветрич величине 200 к 150 цм и воћне бесне платнене висеће мреже без потпорних ступова. Дефинитивно ћете пронаћи ону која ће задовољити ваше и породичне потребе.

Кладимо се да ће вам дремка у хамаку постати омиљени облик опуштања већ након једног покушаја. Наградите се мало луксуза! Купујте висококвалитетне висеће мреже по конкурентним ценама уз брзу испоруку кући. Направите онлајн наруџбу одмах!