• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

riippumatot

Riippumattomme tekevät rentoutumisesta puutarhassa entistä nautinnollisempaa. Tutustu ajattomiin malleihimme. Tarjoamme sekä verkko- että kangasriippumattoja kilpailukykyiseen hintaan, saatavilla laajassa värivalikoimassa ja eri kokoisina. Valitse suosikkisi!

Jos harkitset riippumaton kokeilemista etkä ole täysin varma, pidätkö tästä rentoutumismuodosta, aloita edullisimmista vaihtoehdoistamme: klassinen 200 x 70 cm:n verkkoriippumatto tai 200 x 80 cm:n malli, jossa on puinen tukipylväs, molemmat sopivat ripustettaviksi terassille tai puiden väliin puutarhassasi. Nämä edulliset, mutta kestävät tuotteet antavat sinun nauttia mukavuudesta ja rentoutumisesta ulkona. Online-puutarhakauppamme tarjoaa laajan valikoiman vahvoja kangasriippumattoja monissa kauniissa väreissä. Löydät varmasti sellaisen, joka sopii täydellisesti rentoutumistilaasi sekä kooltaan että suunnittelultaan. Valitse sininen, punainen tai raidallinen 200 x 80 cm:n kangasriippumatto, jossa on puinen tukipylväs. Tarjoamme myös suuren, erittäin mukavan 200 x 100 cm:n riippumaton keltaisena-pinkkinä, keltaisena-vihreänä tai sinisenä, joka on valmistettu kankaasta ilman tukipylväitä ja tulee kätevässä kangaskotelossa. Etsitkö vankkaa XXL-riippumattoa? Tutustu 200 x 150 cm:n merituulen ja hedelmähulluuden kangasriippumattoihimme ilman tukipylväitä. Löydät varmasti yhden, joka täyttää sinun ja perheesi tarpeet.

Lyömme vetoa, että nokoset riippumatossa tulevat olemaan suosikkirentoutumismuotosi jo ensimmäisen kerran jälkeen. Hemmottele itseäsi luksuksen tunteella! Osta laadukkaita riippumattoja kilpailukykyiseen hintaan nopealla kotiinkuljetuksella. Tee tilauksesi verkossa nyt!