• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

riippumatot

Riippumatot tekevät vaivattomasta rentoutumisesta puutarhassa vieläkin nautinnollisemman. Katsokaa vain ajattomia mallejamme. Tarjoamme sekä verkko- että kangas riippumattoja kilpailukykyiseen hintaan ja laajassa väri- ja kokovalinnassa. Valitse haluamasi!

Jos haluat kokeilla riippumattoa, koska et ole 100% varma, että pidät tästä rentoutumisesta, aloita edullisimmista vaihtoehdoista: klassinen 200 x 70 cm mesh (netto) riippumatto tai 200 x 80 cm Puisella tukipylväällä varustettu malli voidaan ripustaa terassille tai puutarhan puiden väliin. Tämä edullinen, mutta kestävä tuote antaa sinun nauttia mukavuudesta ja rentoutumisesta ulkona. Online-puutarhakaupassamme voit valita laajasta joukosta vahvoja kangas riippumattoja monissa kauniissa väreissä. Löydät ehdottomasti sellaisen, joka sopii rentoutumispaikkaasi koon ja muodon suhteen. Osta sininen, punainen tai raidallinen 200 x 80 cm: n kangas riippumatto puisella tukipylväällä. Meillä on myös suuri, poikkeuksellisen mukava 200 x 100 cm keltainen-vaaleanpunainen, kelta-vihreä tai sininen kangas riippumatossa ilman tukipylväitä kätevässä kankaiskotelossa. Haluatko vankan XXL-riippumaton? Katso ja tilaa 200 x 150 cm merituulen ja hedelmättömän kankaan riippumatot ilman tukipylväitä. Löydät varmasti sellaisen, joka tyydyttää sinun ja perheesi tarpeet.

Panostamme siitä, että nukkumisesta riippumatossa tulee suosikki rentoutumismuotosi jo yhden yrittämisen jälkeen. Palkitse itsesi ripauksella ylellisyyttä! Osta korkealaatuisia riippumattoja kilpailukykyiseen hintaan nopeaan kotiinkuljetukseen. Tee online-tilaus nyt!