• 1,042.11 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Hängmattor

Våra hängmattor kommer att göra den problemfria avkopplingen i trädgården ännu trevligare. Titta bara på våra tidlösa modeller. Vi erbjuder både hängmattor av nät och duk till konkurrenskraftiga priser och i ett stort urval av färger och storlekar. Välj den du gillar mest!

Om du vill prova en hängmatta, eftersom du inte är 100% säker på att du kommer att gilla denna form av avkoppling, börja med våra mest prisvärda alternativ: den klassiska hängmattan 200 x 70 cm (nät) eller 200 x 80 cm modell med trästöd kan hängas på en terrass eller mellan träd i trädgården. Denna prisvärda men ändå hållbara produkt gör att du kan njuta av komfort och avkoppling utomhus. Vår online trädgårdsbutik låter dig välja från ett brett utbud av starka hängmattor i duk i många vackra färger. Du hittar definitivt en som passar in i din avkopplingsplats när det gäller storlek och design. Köp en blå, röd eller randig 200 x 80 cm hängmatta med en trästolpe. Vi har också en stor, exceptionellt bekväm 200 x 100 cm gulrosa, gulgrön eller blå dukhängmatta utan stödstolpar i ett praktiskt dukhus. Vill du ha en solid XXL-hängmatta? Ta en titt på och beställ den marina brisen på 200 x 150 cm och hängmattor med fruktfrenesisk duk utan stödstolpar. Du hittar definitivt en som tillfredsställer dina och din familjs behov.

Vi satsar på att en tupplur i hängmattan kommer att bli din favoritform av avkoppling efter ett försök redan. Belöna dig själv med en touch av lyx! Köp hängmattor av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser med snabb hemleverans. Gör en online-beställning nu!