• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Hängmattor

Våra hängmattor kommer att göra avkopplingen i trädgården ännu mer njutbar. Ta en titt på våra tidlösa modeller. Vi erbjuder både nät- och dukhängmattor till konkurrenskraftiga priser, tillgängliga i ett brett utbud av färger och storlekar. Välj din favorit!

Om du funderar på att prova en hängmatta och inte är helt säker på att du kommer att gilla denna form av avkoppling, börja med våra mest prisvärda alternativ: den klassiska nät-hängmattan på 200 x 70 cm eller 200 x 80 cm-modellen med en trästödstolpe, båda lämpliga för att hängas på en terrass eller mellan träd i din trädgård. Dessa prisvärda men hållbara produkter kommer att låta dig njuta av komfort och avkoppling utomhus. Vår onlinebutik för trädgårdsartiklar erbjuder ett brett utbud av starka dukhängmattor i många vackra färger. Du kommer säkert att hitta en som passar perfekt in i ditt avkopplingsutrymme både till storlek och design. Välj mellan en blå, röd eller randig dukhängmatta på 200 x 80 cm med trästödstolpe. Vi erbjuder också en stor, exceptionellt bekväm hängmatta på 200 x 100 cm i gul-rosa, gul-grön eller blå, gjord av duk utan stödstolpar, och levereras i en praktisk dukväska. Letar du efter en solid XXL-hängmatta? Kolla in våra 200 x 150 cm hängmattor i marina bris- och fruktfebermönster av duk utan stödstolpar. Du kommer säkert att hitta en som uppfyller dina och din familjs behov.

Vi slår vad om att en tupplur i en hängmatta kommer att bli din favoritform av avkoppling efter bara ett försök. Unna dig själv en lyxkänsla! Köp högkvalitativa hängmattor till konkurrenskraftiga priser med snabb hemleverans. Lägg din beställning online nu!