• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Vlečne mreže

Naši viseči mreži bodo brezskrbno sprostitev na vrtu še bolj prijetno. Oglejte si naše brezčasne modele. Nudimo mrežaste in platnene viseče mreže po konkurenčnih cenah in v široki izbiri barv in velikosti. Izberite tistega, ki vam je najbolj všeč!

Če bi radi preizkusili visečo mrežo, saj niste 100% prepričani, da vam bo všeč ta oblika odvijanja, začnite z našimi najbolj dostopnimi možnostmi: klasičnim mrežastih mrežasto mrežo velikosti 200 x 70 cm ali 200 x 80 cm model z lesenim podpornim drogom je mogoče obesiti na terasi ali med drevesi na vrtu. Ta cenovno ugoden, a trpežen izdelek vam bo omogočil uživanje v udobju in sprostitvi na prostem. Naša spletna vrtna trgovina vam omogoča, da izbirate med široko paleto močnih platnenih visečih mrež v številnih čudovitih barvah. Zagotovo boste našli takšno, ki se bo glede na velikost in dizajn prilegala vaši sprostitveni točki. Kupite modro, rdečo ali črtasto platneno visečo mrežo velikosti 200 x 80 cm z leseno oporno steno. V priročnem platnenem ohišju imamo tudi velik, izjemno udoben 200-100 cm rumeno-roza, rumeno-zelena ali modra platnena viseča mreža brez podpornih mest. Ali hrepenite po trdnem visečem mreži XXL? Oglejte si in naročite morski vetrič velikosti 200 x 150 cm in sadje blazno platno brez podpornih mest. Zagotovo boste našli takšno, ki bo zadovoljila potrebe in družino.

Stavimo, da boš počitek v viseči mreži postala vaša najljubša oblika sprostitve že po enem poskusu. Nagradite se s kančkom razkošja! Kupite visokokakovostne viseče mreže po konkurenčnih cenah s hitro dostavo na dom. Naročite spletno naročilo zdaj!