• 99.00 Za brezplačno dostavo,
    v košarico dodajte izdelke do skupne vrednosti:

Vlečne mreže

Naše viseče mreže bodo sprostitev v vrtu naredile še bolj prijetno. Oglejte si naše brezčasne modele. Ponujamo viseče mreže iz mreže in platna po konkurenčnih cenah, na voljo v široki paleti barv in velikosti. Izberite svojo najljubšo!

Če razmišljate o preizkusu viseče mreže in niste popolnoma prepričani, da vam bo ta oblika sprostitve všeč, začnite z našimi najugodnejšimi možnostmi: klasična viseča mreža iz mreže 200 x 70 cm ali model 200 x 80 cm s lesenim podpornim drogom, oba primerna za obešanje na terasi ali med drevesi na vašem vrtu. Ti dostopni, a vzdržljivi izdelki vam bodo omogočili uživanje v udobju in sprostitvi na prostem. Naša spletna vrtna trgovina ponuja širok izbor močnih platnenih visečih mrež v mnogih lepih barvah. Zagotovo boste našli eno, ki se popolnoma prilega vašemu prostoru za sprostitev, tako po velikosti kot po dizajnu. Izberite med modro, rdečo ali črtasto platneno visečo mrežo 200 x 80 cm s lesenim podpornim drogom. Ponujamo tudi veliko, izjemno udobno visečo mrežo 200 x 100 cm v rumeno-roza, rumeno-zeleni ali modri barvi, izdelano iz platna brez podpornih drogov, ki prihaja v priročni platneni torbi. Iščete trdno XXL visečo mrežo? Oglejte si naše platnene viseče mreže 200 x 150 cm z motivi morske sapice in sadnega vznemirjenja brez podpornih drogov. Zagotovo boste našli eno, ki bo ustrezala vašim in potrebam vaše družine.

Stavimo, da bo dremanje v viseči mreži postalo vaša najljubša oblika sprostitve že po prvem poskusu. Privoščite si dotik razkošja! Kupite kakovostne viseče mreže po konkurenčnih cenah s hitro dostavo na dom. Oddajte svoje spletno naročilo zdaj!