Vlečne mreže

Naši viseči mreži bodo brezskrbno sprostitev na vrtu še bolj prijetno. Oglejte si naše brezčasne modele. Nudimo mrežaste in platnene viseče mreže po konkurenčnih cenah in v široki izbiri barv in velikosti. Izberite tistega, ki vam je najbolj všeč!

Če bi radi preizkusili visečo mrežo, saj niste 100% prepričani, da vam bo všeč ta oblika odvijanja, začnite z našimi najbolj dostopnimi možnostmi: klasičnim mrežastih mrežasto mrežo velikosti 200 x 70 cm ali 200 x 80 cm model z lesenim podpornim drogom je mogoče obesiti na terasi ali med drevesi na vrtu. Ta cenovno ugoden, a trpežen izdelek vam bo omogočil uživanje v udobju in sprostitvi na prostem. Naša spletna vrtna trgovina vam omogoča, da izbirate med široko paleto močnih platnenih visečih mrež v številnih čudovitih barvah. Zagotovo boste našli takšno, ki se bo glede na velikost in dizajn prilegala vaši sprostitveni točki. Kupite modro, rdečo ali črtasto platneno visečo mrežo velikosti 200 x 80 cm z leseno oporno steno. V priročnem platnenem ohišju imamo tudi velik, izjemno udoben 200-100 cm rumeno-roza, rumeno-zelena ali modra platnena viseča mreža brez podpornih mest. Ali hrepenite po trdnem visečem mreži XXL? Oglejte si in naročite morski vetrič velikosti 200 x 150 cm in sadje blazno platno brez podpornih mest. Zagotovo boste našli takšno, ki bo zadovoljila potrebe in družino.

Stavimo, da boš počitek v viseči mreži postala vaša najljubša oblika sprostitve že po enem poskusu. Nagradite se s kančkom razkošja! Kupite visokokakovostne viseče mreže po konkurenčnih cenah s hitro dostavo na dom. Naročite spletno naročilo zdaj!