• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Függőágyak

Hammockaink még élvezetesebbé teszik a kertben való pihenést. Nézze meg időtlen modelljeinket. Hálós és vászon függőágyakat kínálunk versenyképes áron, széles szín- és méretválasztékban. Válassza ki a kedvencét!

Ha fontolgatja egy függőágy kipróbálását, és nem teljesen biztos benne, hogy élvezni fogja ezt a pihenési formát, kezdje legmegfizethetőbb ajánlatainkkal: a klasszikus 200 x 70 cm-es hálós függőágy vagy a 200 x 80 cm-es modell fa támasztóoszloppal, mindkettő alkalmas a teraszon vagy a kertben lévő fák közötti felfüggesztésre. Ezek a megfizethető, mégis tartós termékek lehetővé teszik a kényelmes és pihentető szabadtéri kikapcsolódást. Online kertészeti boltunk széles választékban kínál erős vászon függőágyakat sok szép színben. Biztosan talál egyet, amely tökéletesen illeszkedik pihenőhelyének méretéhez és stílusához. Válasszon kék, piros vagy csíkos 200 x 80 cm-es vászon függőágyat fa támasztóoszloppal. Kínálunk egy nagy, rendkívül kényelmes 200 x 100 cm-es sárga-rózsaszín, sárga-zöld vagy kék vászon függőágyat támasztóoszlopok nélkül, mely praktikus vászon hordtáskában érkezik. Egy szilárd XXL függőágyat keres? Tekintse meg 200 x 150 cm-es tengeri szellő és gyümölcs őrület vászon függőágyainkat támasztóoszlopok nélkül. Biztosan talál egyet, amely megfelel az Ön és családja igényeinek.

Fogadunk, hogy egy szundikálás a függőágyban az Ön kedvenc pihenési formájává válik már az első próbálkozás után. Engedje meg magának a luxus érintését! Vásároljon magas minőségű függőágyakat versenyképes áron gyors házhoz szállítással. Rendeljen online most!