• 54,000 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

függőágyak

Függőágyaink még élvezetesebbé teszik a gondtalan pihenést a kertben. Vessen egy pillantást időtlen modelleinkre. Mesh és vászon függőágyakat kínálunk versenyképes áron, széles szín- és méretválasztékban. Válasszon egyet, amely tetszik a legjobban!

Ha szeretne kipróbálni egy függőágyat, mivel nem biztos abban, hogy tetszik ez a kikapcsolódás, kezdje a legmegfizethetőbb lehetőségeinkkel: a klasszikus 200 x 70 cm-es háló (nettó) függőágy vagy a 200 x 80 cm A fa tartóoszlopokkal ellátott modellt fel lehet függeszteni egy teraszra vagy a kertben fák között. Ez a megfizethető, mégis tartós termék lehetővé teszi a kényelmet és a kikapcsolódást a szabadban. Online kerti áruházunkban sokféle színben választhat erős vászon függőágyak széles választéka közül. Minden bizonnyal megtalálja azt, amely méretének és kialakításának szempontjából illeszkedik az Ön kikapcsolódási helyéhez. Vásároljon kék, piros vagy csíkos 200 x 80 cm-es vászon függőágyat egy fából készült tartóoszlopgal. Van egy nagy, rendkívül kényelmes 200 x 100 cm-es sárga-rózsaszín, sárga-zöld vagy kék vászon függőágy is, támogató oszlopok nélkül, praktikus vászon házban. Szeretne szilárd XXL függőágyat? Vessen egy pillantást és rendelje meg a 200 x 150 cm-es tengeri szellő és a gyümölcsőrös vászon függőágyakat tartóoszlopok nélkül. Minden bizonnyal megtalál egy, amely kielégíti az Ön és családja igényeit.

Fogadunk, hogy egy függőágyban történő szunyókálás a kedvenc kikapcsolódási formájává válik egy próbálkozás után. Díjazz magadnak egy kis luxust! Vásároljon kiváló minőségű függőágyakat versenyképes áron, gyors házhoz szállítással. Online megrendelés most!