• 149.00 Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Viseće mreže

Naši viseći uređaji učinit će bezbrižno opuštanje u vrtu još ugodnijim. Pogledajte samo naše bezvremenske modele. Nudimo mrežaste i platnene viseće mreže po konkurentnim cijenama i u velikom izboru boja i veličina. Izaberite onu koja vam se najviše sviđa!

Ako želite isprobati viseću mrežu, budući da niste 100% sigurni da će vam se svidjeti ovaj oblik odmotavanja, započnite s našim najpovoljnijim mogućnostima: klasičnim mrežastim mrežama od 200 x 70 cm ili mrežom od 200 x 80 cm model s drvenim potpornim postoljem može biti obješen na terasi ili između stabala u vrtu. Ovaj pristupačni, ali trajni proizvod omogućit će vam uživanje u udobnosti i opuštanju na otvorenom. Naša internetska trgovina s vrtom omogućuje vam odabir širokog spektra snažnih platnenih visećih mreža u mnogim prekrasnim bojama. Definitivno ćete pronaći onu koja će se uklopiti u mjesto vašeg opuštanja u pogledu veličine i dizajna. Kupite plavu, crvenu ili prugastu platnenu viseću mrežu 200 x 80 cm s drvenim potpornim postoljem. Također, u praktičnom platnenom kućištu imamo veliki, izuzetno udoban žuto-ružičasti, žuto-zeleni ili plavi platneni viseći kanal veličine 200 x 100 cm bez potpornih stupova. Žudite li za čvrstim visećim XXL čekićem? Pogledajte i naručite brodske viseće vitrine od 200 x 150 cm i voćne bjesnilo, bez potpornih stupova. Zasigurno ćete pronaći onu koja će zadovoljiti potrebe vaših i vaše obitelji.

Kladimo se da će vam dremka u visećem položaju postati omiljeni oblik opuštanja već nakon jednog pokušaja. Nagradite se dodirom luksuza! Kupite visokokvalitetne viseće mreže po konkurentnim cijenama uz brzu dostavu na kuću. Napravite online narudžbu odmah!