• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Viseće mreže

Naše viseće mreže učinit će opuštanje u vrtu još ugodnijim. Pogledajte naše bezvremenske modele. Nudimo viseće mreže od mreže i platna po konkurentnim cijenama, dostupne u širokom rasponu boja i veličina. Odaberite svoju omiljenu!

Ako razmišljate o isprobavanju viseće mreže i niste potpuno sigurni hoćete li uživati u ovom obliku opuštanja, započnite s našim najpristupačnijim opcijama: klasičnom mrežastom visećom mrežom od 200 x 70 cm ili modelom od 200 x 80 cm s drvenim potpornim stupom, oba su prikladna za vješanje na terasi ili između stabala u vašem vrtu. Ovi pristupačni, ali izdržljivi proizvodi omogućit će vam uživanje u udobnosti i opuštanju na otvorenom. Naša online vrtna trgovina nudi širok izbor čvrstih platnenih visećih mreža u mnogim lijepim bojama. Sigurno ćete pronaći jednu koja se savršeno uklapa u vaš prostor za opuštanje, i po veličini i po dizajnu. Odaberite plavu, crvenu ili prugastu platnenu viseću mrežu od 200 x 80 cm s drvenim potpornim stupom. Također nudimo veliku, iznimno udobnu viseću mrežu od 200 x 100 cm u žuto-rozoj, žuto-zelenoj ili plavoj boji, napravljenu od platna bez potpornih stupova, koja dolazi u praktičnoj platnenoj torbi. Tražite čvrstu XXL viseću mrežu? Pogledajte naše platnene viseće mreže od 200 x 150 cm s motivima morskog povjetarca i voćnog ludila bez potpornih stupova. Sigurno ćete pronaći jednu koja zadovoljava vaše i potrebe vaše obitelji.

Kladimo se da će drijemanje u visećoj mreži postati vaš omiljeni oblik opuštanja već nakon prvog pokušaja. Počastite se dodatkom luksuza! Kupite kvalitetne viseće mreže po konkurentnim cijenama s brzom dostavom na dom. Naručite online odmah!