Biji heksop

Anda akan mendapati biji hyssop di kedai kami. Tumbuhan ini mempunyai spektrum penggunaan ubat yang luas. Benih yang terdapat dalam tawaran kami adalah kualiti tertinggi dan kapasiti percambahan yang baik, kerana mereka berasal dari pengeluar terkenal sahaja. Ia menjamin penanaman yang berjaya, dengan syarat, dengan syarat, keadaan pertumbuhan yang betul dikekalkan dan langkah penjagaan yang betul diambil.

Kami menawarkan biji hyssop "Tricolor Trio" yang membolehkan anda mengembangkan tumbuh-tumbuhan lebat yang agak rendah, luas, dengan lebam dengan bunga putih, biru atau merah jambu. Ia boleh ditanam di sempadan, dalam bekas atau periuk. Tumbuhan ini agak sensitif dan tidak dapat bertahan dalam suhu rendah zon iklim kita. Ia akan secara berkesan dan menarik menghiasi taman, balkoni atau teres anda pada tahun pertama penanaman sudah. Ia juga akan membantu anda menyingkirkan nyamuk, kerana ia menangkis banyak spesies serangga dengan wangiannya.

Hyssop adalah semak semak tinggi yang tumbuh sehingga 1 m tinggi. Ia adalah di atas semua, tumbuhan ubatan. Ia menunjukkan expectorant, kesan anaphoretic dan membantu menyembuhkan pencernaan dan mengeringkan sakit tekak. Ia sangat disukai oleh afficionados - ia digunakan untuk perisa minuman keras, seperti Chartreuse, absinthe atau vermouth. Daun hyssop kering boleh ditambah sebagai perasa kepada banyak hidangan dan sos. Anda harus menggunakannya secara sederhana, kerana ia dapat dengan cepat menguasai rasa.