• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Semințe de Isop

Veți găsi semințe de isop în magazinul nostru. Această plantă are o gamă largă de utilizări medicinale. Semințele disponibile în oferta noastră sunt de cea mai înaltă calitate și au o capacitate bună de germinare, deoarece provin doar de la producători renumiți. Acest lucru garantează o cultivare de succes, cu condiția, desigur, să se mențină condițiile potrivite de creștere și să se ia măsurile corespunzătoare de îngrijire.

Oferim semințe de isop "Tricolor Trio" care vă permit să cultivați plante relativ joase, cu răspândire largă, cu inflorescențe albe, albastre sau roz. Acestea pot fi cultivate în grădini, containere sau ghivece. Această plantă este destul de sensibilă la îngheț și nu ar supraviețui temperaturilor scăzute din zona noastră climatică. Va decora eficient și atractiv grădina, balconul sau terasa dvs. încă din primul an de cultivare. De asemenea, vă va ajuta să scăpați de țânțari, deoarece îi alungă pe mulți dintre insecte cu parfumul său.

Isopul este o tufă semi-înaltă care poate crește până la 1 metru înălțime. Mai presus de toate, este o plantă medicinală. Are efecte expectorante și anafroretice și ajută la tratarea problemelor digestive și la ameliorarea durerilor de gât. Este foarte apreciat de iubitorii de arome amare - este folosit pentru aromatizarea lichiorurilor precum Chartreuse, absint sau vermut. Frunzele uscate de isop pot fi adăugate ca condiment în multe feluri de mâncare și sosuri. Ar trebui folosit moderat, deoarece poate domina rapid gustul.