• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Semena izopa

V naši trgovini boste našli semena izopa. Ta rastlina ima širok spekter zdravil. Semena, ki so na voljo v naši ponudbi, so najvišje kakovosti in predstavljajo dobro kalivost, saj prihajajo le od priznanih proizvajalcev. Zagotavlja uspešno gojenje, seveda pod pogojem, da se ohranijo ustrezni pogoji za gojenje in da se sprejmejo ustrezni ukrepi za nego.

Ponujamo "Tricolor Trio" semena semena, ki vam omogočajo, da rastejo precej nizke, široko razpršene, grmaste rastline z belimi, modrimi ali rožnatimi socvetji. Lahko se goji na mejah, v posodah ali lončkih. Ta rastlina je precej občutljiva na mraz in ne bi preživela nizkih temperatur našega podnebnega območja. V prvem letu pridelave bo vaš vrt, balkon ali teraso učinkovito in privlačno okrasil. Prav tako vam bo pomagal, da se znebite komarjev, saj s svojim vonjem odbija mnoge vrste žuželk.

Isop je visok pol-grm, ki zraste do 1 m višine. To je predvsem zdravilna rastlina. Prikaže izkašljevanje, anaforetične učinke in pomaga pri zdravljenju prebavne motnje in blatne bolečine v grlu. Zelo cenjeno je z grenčicami - uporablja se za aromatiziranje tekočin, kot so Chartreuse, absint ali vermut. Posušene listje izopa lahko dodamo kot začimbo številnim jedem in omakam. Uporabite ga zmerno, saj lahko hitro prevladajo okus.