Isop frø

Du finner isopfrø i vår butikk. Denne planten har et bredt spekter av medisinske bruksområder. Frøene som er tilgjengelige i vårt sortiment, er av høyeste kvalitet og har god spireevne, ettersom de kun kommer fra anerkjente produsenter. Dette garanterer vellykket dyrking, forutsatt selvfølgelig at riktige vekstbetingelser opprettholdes, og riktige omsorgstiltak følges.

Vi tilbyr isopfrø i "Tricolor Trio", som lar deg dyrke relativt lave, bredt spredende, buskete planter med hvite, blå eller rosa blomsterstander. De kan dyrkes i bed, containere eller potter. Denne planten er ganske følsom for frost og ville ikke overleve de lave temperaturene i vårt klimason. Den vil effektivt og attraktivt dekorere hagen din, balkongen eller terrassen allerede det første dyrkeåret. Den vil også hjelpe deg med å bli kvitt mygg, fordi den skremmer bort mange insektarter med sin duft.

Isop er en høy halvbusk som kan vokse opptil 1 meter i høyde. Fremfor alt er det en medisinsk plante. Den har slimløsende og anafrotiske effekter og hjelper til med å kurere fordøyelsesproblemer og lindre sår hals. Den er høyt verdsatt av elskere av bitre smaker - den brukes til å smaksette likører som Chartreuse, absint eller vermut. Tørkede isopblader kan legges til som krydder i mange retter og sauser. Du bør bruke det moderat, da det raskt kan dominere smaken.