• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Iisoppi siemenet

Löydät meiltä iisoppinsiemeniä. Tällä kasvilla on laaja kirjo lääkinnällisiä käyttötarkoituksia. Tarjolla olevat siemenet ovat korkealaatuisia ja niillä on hyvä itävyys, koska ne tulevat vain arvostetuilta tuottajilta. Tämä takaa onnistuneen kasvatuksen, edellyttäen tietysti, että oikeat kasvuolosuhteet säilytetään ja asianmukaisia hoitotoimenpiteitä noudatetaan.

Tarjoamme "Tricolor Trio" iisoppinsiemeniä, jotka mahdollistavat melko matalien, laajalle leviävien, pensasmaisten kasvien kasvattamisen valkoisilla, sinisillä tai pinkillä kukinnoilla. Niitä voidaan kasvattaa reunuksilla, astioissa tai ruukuissa. Tämä kasvi on melko herkkä pakkaselle ja ei selviä ilmastomme alhaisista lämpötiloista. Se koristaa puutarhaasi, parvekettasi tai terassiasi tehokkaasti ja houkuttelevasti jo ensimmäisenä kasvuvuotena. Se auttaa myös torjumaan hyttysiä, koska se hylkii monet hyönteislajit tuoksullaan.

Iisoppi on korkea puolipensas, joka voi kasvaa jopa metrin korkuiseksi. Ennen kaikkea se on lääkekasvi. Se vaikuttaa ysköksiä irrottavasti ja tulehdusta vähentävästi sekä auttaa ruoansulatusvaivoihin ja lievittää kurkkukipua. Sitä arvostetaan erityisesti katkerien makujen ystävien keskuudessa, sillä sitä käytetään maustamaan liköörejä, kuten Chartreuse, absinttiä tai vermuttia. Kuivattuja iisoppin lehtiä voidaan lisätä mausteeksi moniin ruokiin ja kastikkeisiin. Sitä kannattaa käyttää kohtuudella, koska se voi nopeasti hallita makua.