• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Isopfrön

Du hittar Isopfrön i vår butik. Denna växt har en bred användning inom medicinen. Fröna som finns tillgängliga i vårt sortiment är av högsta kvalitet och har god grobarhet eftersom de endast kommer från välrenommerade producenter. Detta garanterar en lyckad odling, förutsatt naturligtvis att rätt växtförhållanden upprätthålls och korrekta vårdåtgärder vidtas.

Vi erbjuder Isopfrön i "Tricolor Trio" som möjliggör odling av relativt låga, breda, buskiga växter med vita, blå eller rosa blommor. De kan odlas i rabatter, krukor eller krukor. Denna växt är ganska känslig för frost och skulle inte överleva de låga temperaturerna i vår klimatzon. Den kommer effektivt och attraktivt att dekorera din trädgård, balkong eller terrass redan under det första odlingsåret. Den hjälper också till att bli av med myggor eftersom den avskräcker många insektsarter med sin doft.

Isop är en hög halvbuske som kan växa upp till 1 meter i höjd. Framför allt är det en medicinalväxt. Den har slemlösande och anafrotiska effekter och hjälper till att behandla matsmältningsproblem samt lindra halsont. Den är mycket uppskattad av älskare av bittera smaker - den används för att smaksätta likörer som Chartreuse, absint eller vermout. Torkade Isopblad kan tillsättas som krydda till många rätter och såser. Du bör använda den måttligt eftersom den snabbt kan dominera smaken.