Frön till isop

Du hittar hyssopfrön i vår butik. Denna växt har ett brett spektrum av medicinska användningsområden. Fröer som finns i vårt erbjudande är av högsta kvalitet och presenterar god spridningskapacitet, eftersom de bara kommer från kända producenter. Det garanterar en framgångsrik odling, förutsatt att det säkerställs att rätt odlingsförhållanden upprätthålls och att lämpliga vårdåtgärder vidtas.

Vi erbjuder "Tricolor Trio" hyssopfrön som gör att du kan växa ganska lågt, brett sprida, buskiga växter med vita, blåa eller rosa blomställningar. Den kan odlas på gränser, i behållare eller krukor. Denna växt är ganska frostkänslig och skulle inte överleva låga temperaturer i vår klimatzon. Det kommer effektivt och attraktivt att dekorera din trädgård, balkong eller terrass redan under det första året av odling. Det kommer också att hjälpa dig att bli av med myggor, eftersom den avstöter många insektsarter med dess doft.

Hyssop är en lång halv busk som växer upp till 1 m lång. Det är framförallt en läkemedelsväxt. Det visar expektorativa, anaforetiska effekter och hjälper till att bota matsmältningsbesvär och mildnar ont i halsen. Det är högt ansett av bitters afficionados - det används för aromatiserande vätskor, såsom Chartreuse, absint eller vermouth. Torkade hyssopblad kan tillsättas som kryddor till många rätter och såser. Du bör tillämpa det måttligt, eftersom det snabbt kan dominera smaken.

$5.23 $3.92
Hyssop 'Tricolor Trio' är en skenande flerårig växt. Denna sort växer 30 till 40 centimeter i höjd, med raka höjda skott och små vita, rosa eller blå...
Kampanjen slutar
Tillfälligt slut

$5.23 $3.92
Hyssop är en flerårig växt som växer upp till 1 meter i höjd. Dess löv kan användas som kryddor i både torkad och frisk form, och rekommenderas speciellt...
Kampanjen slutar
Tillfälligt slut