• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Hysop zaden

U vindt hyssopzaden in onze winkel. Deze plant heeft een breed scala aan medicinale toepassingen. De zaden die beschikbaar zijn in ons assortiment zijn van de hoogste kwaliteit en vertonen een goede kiemkracht, omdat ze alleen afkomstig zijn van gerenommeerde producenten. Dit garandeert een succesvolle teelt, mits uiteraard de juiste groeiomstandigheden worden gehandhaafd en de juiste zorgmaatregelen worden genomen.

We bieden hyssopzaden aan in "Tricolor Trio" waarmee u relatief lage, breed verspreide, bossige planten kunt kweken met witte, blauwe of roze bloeiwijzen. Ze kunnen worden gekweekt in borders, containers of potten. Deze plant is vrij gevoelig voor vorst en zou de lage temperaturen van onze klimaatzone niet overleven. Hij zal uw tuin, balkon of terras al in het eerste jaar van teelt effectief en aantrekkelijk decoreren. Bovendien helpt het om van muggen af te komen, omdat het veel insectensoorten afstoot met zijn geur.

Hyssop is een hoge halfheester die tot 1 meter hoog kan groeien. Het is bovenal een medicinale plant. Het vertoont slijmoplossende en slijmafdrijvende effecten en helpt bij de behandeling van spijsverteringsproblemen en verzachtende keelpijn. Het wordt zeer gewaardeerd door liefhebbers van bittere smaken, omdat het wordt gebruikt om likeuren zoals Chartreuse, absint of vermout op smaak te brengen. Gedroogde hyssopbladeren kunnen als kruid aan veel gerechten en sauzen worden toegevoegd. U moet het matig gebruiken, omdat het snel de smaak kan overheersen.