• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Izsóp vetőmag

A hyssop magokat a boltunkban találja meg. Ez a növény széles körű gyógyászati felhasználású. A kínálatunkban kapható magok a legmagasabb minőségűek és jó csírázási kapacitással rendelkeznek, mivel csak híres gyártóktól származik. Biztosítja a sikeres termesztést, feltéve, hogy természetesen a megfelelő termesztési feltételek fennmaradnak és megfelelő gondoskodási intézkedéseket hoznak.

Kínálunk „Tricolor Trio” hyssop magokat, amelyek lehetővé teszik, hogy meglehetősen alacsony, széles körben elterjedt, bozontos növényeket termeljenek fehér, kék vagy rózsaszín virágzatával. Határokon, konténerekben vagy edényekben lehet termeszteni. Ez a növény meglehetősen fagyérzékeny, és nem éri túl az éghajlati zónánk alacsony hőmérsékleteit. Hatékonyan és vonzóan díszíti kertjét, erkélyét vagy teraszát a termesztés első évében. Ez is segít abban, hogy megszabaduljon a szúnyogoktól, mert az illatával sok rovarfajot visszaszorít.

A Hyssop egy magas, félméteres cserje, amely akár 1 m magas. Ez mindenekelőtt egy gyógynövény. Kifejező hatású, anaforetikus hatásokat mutat, és segít meggyógyítani a emésztési zavarokat és enyhíti a torokfájást. A keserű afficionados nagyra értékelik - ízesítő folyadékok, például Chartreuse, abszint vagy vermut. A szárított hysop levelei számos ételhez és szószhoz fűszereznek. Ezt mérsékelten kell alkalmazni, mivel gyorsan uralja az ízét.