• 39,600 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Izsóp vetőmag

Az Izsóp vetőmagot megtalálja üzletünkben. Ez a növény széles spektrumú gyógyászati felhasználással rendelkezik. Az ajánlatunkban elérhető vetőmagok kiváló minőségűek és jó csírázóképességgel rendelkeznek, mivel csak elismert termelőktől származnak. Ez sikeres termesztést garantál, természetesen feltéve, hogy megfelelő növekedési körülményeket tartanak fenn, és megfelelő gondozási intézkedéseket hoznak.

Kínálunk Izsóp "Tricolor Trio" vetőmagokat, amelyek lehetővé teszik alacsony, széles terjedésű, bokros növények termesztését fehér, kék vagy rózsaszín virágzatokkal. Beteg vagy konténerekben is termeszthetők. Ez a növény meglehetősen érzékeny a fagyra, és nem élné túl klímazónánk alacsony hőmérsékleteit. Hatékonyan és vonzóan díszíti kertjét, erkélyét vagy teraszát már az első termesztési évben is. Ezenkívül segít megszabadulni a szúnyogoktól, mivel illatával sok rovarfajt taszít el.

Az Izsóp egy magas félcserje, amely akár 1 méteres magasságig is megnőhet. Mindenekelőtt egy gyógynövény. Kiválóan váladékot okozó és köhögéscsillapító hatásai vannak, és segít az emésztési problémák kezelésében, valamint enyhíti a torokfájást. Nagyra értékelik a keserű ízek kedvelői - likőrök ízesítésére használják, mint például a Chartreuse, az abszint vagy a vermut. Szárított Izsóp leveleket sok ételhez és szószhoz fűszerként is hozzáadhat. Mértékkel kell alkalmazni, mivel gyorsan dominálhatja az ízt.