• 149.00 Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Metle i četke

Metle i četke koje ćete pronaći u našoj internetskoj trgovini učiniti će čišćenje i pospremanje znatno manje napornim zadatkom. Predstavljamo i vanjske modele namijenjene čišćenju kolnika, prilaznih površina i terasa, a dizajnirani su za građevinske radove. Ako trebate manji pribor za čišćenje boca i ugljika, imamo ih i na zalihi. Po vrlo konkurentnim cijenama, kao i obično.

Ako tražite čvrstu metlu koja će temeljito obrisati sitne čestice prljavštine, ukloniti pijesak s prilaznog mjesta, odaberite proizvode izrađene od prirodnih materijala kao što je metlica Sorghum vlakna duga 86 cm bez ručke ili model dugačak 133 cm sa ručka. Borite li se protiv prljavštine koja se zaglavila na teško dostupnim mjestima? Kupite četkicu za pločnik za čišćenje proreza između kaldrme i pločnika. Ergonomska QuikFit četka za oluk ili drugi Fiskars QuikFit alati za čišćenje za postavljanje na QuikFit ručku također bi trebali biti korisni u svakom domaćinstvu. Svi proizvođači hobi pričuva svakako bi trebali razmotriti kupovinu naših četkica od ugljika koje dolaze u različitom obliku i veličini. Savijena četkica bila bi savršena za čišćenje najčvršćih mrlja unutar karbona ili demijohna, dok će mala četkica od žice na dugoj ručki omogućiti učinkovito čišćenje boca i veće staklenke. Naša internetska trgovina nudi praktične i funkcionalne dodatke za pranje i čišćenje automobila, poput jednostavne četke za pranje automobila X225 koja se može brzo povezati s vrtnim crijevom ili Raco set za pranje automobila četkom (sadrži, među ostali proizvodi, meka glava za čišćenje s posudom deterdženta koja ne ogreba boju). Sanacijski ili građevinski radovi dolaze vam na put? Olakšajte svoj rad četkom Tar od kokosovih vlakana (za katran i ljepilo) i četkicom za malterisanje kokosovih oraha i PP. Svi naši pribor proizvedeni su od vrhunskog materijala koji jamči njihovu čvrstinu i trajnost. Uvjerite se sami!

Kupite metle i četke od prirodnih i umjetnih vlakana bez napuštanja doma! Internetsko tržište vrtnih sjemenki nudi ekskluzivno proizvode visoke kvalitete poznatih marki (Fiskars, Planta, Raco). Pratite našu ponudu i ne propustite zanimljive novitete. Pozivamo vas u šoping shopping i iskoristite cijene koje odgovaraju svima!

Žičana četka od hrđe - -10%
2.34 2.60
Promocija završava
Četka za ribanje - VELIKA - s ručkom nalik željezu - -10%
2.56 2.85
Promocija završava
Četkica za boce - -10%
5.13 5.70
Promocija završava
Carboy četka - mala - -10%
6.68 7.43
Promocija završava
Metla od sorgovih vlakana bez drške - 76 cm - -10%
7.20 8.00
Promocija završava
Široka četka za roštilj - Greenmill - -10%
7.28 8.09
Promocija završava
Carboy četka - savijena - -10%
7.29 8.10
Promocija završava
Četkica za roštilj i roštilj - -10%
7.53 8.37
Promocija završava
Četkica za pranje automobila - pričvršćuje se na crijeva za vodu - X225 - -10%
8.91 9.90
Promocija završava
Široka četka za kolnik bez ručke - za čišćenje kolnika i prilaznih puteva - 50 cm - -10%
11.13 12.36
Promocija završava
Četkica za oluk - QuikFit - FISKARS - -10%
39.21 43.56
Promocija završava