• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Metle i četke

Kategorija "Metle i četke" u našoj online trgovini za vrtlarenje nudi proizvode koji će pretvoriti čišćenje i sređivanje iz zastrašujućeg zadatka u upravljiv posao. Otkrijte izbor prilagođen i vanjskim i unutarnjim potrebama, od čišćenja pločnika, prilaza i terasa do suočavanja s građevinskim otpadom. I za ona teško dostupna područja nudimo specijalizirane alate za čišćenje boca i damijana - sve po našim uobičajenim konkurentnim cijenama.

Tražite čvrstu metlu koja će pomesti čak i najfiniju prašinu i pijesak s vašeg prilaza? Razmotrite naše ekološke opcije poput 86 cm dugog metle od sorgo vlakana (bez drške) ili potpunog 133 cm modela koji dolazi s drškom. Za prljavštinu zaglavljenu u uskim prostorima, četka za pločnike idealna je za uklanjanje ostataka zaglavljenih između kaldrme ili cigli. Olakšajte održavanje kuće ergonomskim alatima poput QuikFit žlijebne četke ili drugih Fiskars QuikFit dodataka za čišćenje dizajniranih za QuikFit dršku - neophodnost u svakom kućanstvu. Hobisti koji uživaju u konzerviranju trebali bi provjeriti naše četke za damijane, dostupne u različitim oblicima i veličinama kako bi zadovoljile sve potrebe. Kutna četka posebno je dizajnirana za dosezanje najtvrdokornijih mjesta unutar damijana ili balona, a dugačka žičana četka savršena je za temeljito čišćenje boca i većih tegli.

Naša online trgovina također nudi niz praktičnih dodataka za pranje i čišćenje automobila. Na primjer, četka za pranje automobila X225 brzo se spaja na vrtne crijevo za učinkovitu uporabu, a Raco set za pranje automobila uključuje mekanu glavu za čišćenje s ugrađenim dozatorom deterdženta za zaštitu boje vašeg automobila. Planirate li renovacije ili građevinske radove? Opremite se s katranskom četkom od kokosovih vlakana - idealnom za primjenu katrana i ljepila - i žbukom od kokosovih i PP vlakana.

Sve naše metle i četke izrađene su od materijala visoke kvalitete, osiguravajući njihovu čvrstoću i dugovječnost. Iskusite razliku sami!

Iskoristite pogodnost kupovine metli i četki iz udobnosti vašeg doma. Online trgovina Garden Seeds Market ponosno predstavlja vrhunske proizvode poznatih brendova poput Fiskars, Planta i Raco. Budite u tijeku s našim ponudama i ne propustite uzbudljive nove proizvode. Pozivamo vas da pregledate i iskoristite cijene koje odgovaraju svakom proračunu!