Penyapu dan berus

Penyapu dan berus yang akan anda temukan di kedai online kami akan membersihkan dan merapikan tugas yang sangat kurang berat. Kami membentangkan kedua-dua model luar yang dimaksudkan untuk jalan perkerasan, jalan masuk dan teras pembersihan dan ini direka untuk kerja-kerja pembinaan. Sekiranya anda memerlukan aksesori yang lebih kecil untuk membersihkan botol dan koboi, kami juga ada stok. Pada harga yang sangat kompetitif, seperti biasa.

Sekiranya anda mencari penyapu yang kukuh yang akan membersihkan zarah kotoran kecil dengan teliti, hapuskan pasir dari jalan masuk, pilih produk yang dihasilkan bahan-bahan semulajadi seperti penyapu Sorghum 86-cm panjang tanpa pemegang atau model panjang 133-cm dengan pemegang. Adakah anda melawan kotoran yang terjebak di tempat-tempat yang sukar diakses? Beli berus jalan untuk membersihkan celah-celah di antara batu bata dan batu-batu perkerapan. Kuasa berus QuikFit ergonomik atau alat pembersihan Fiskars QuikFit lain untuk pemasangan pada pemegang QuikFit, sepatutnya berguna bagi setiap isi rumah. Semua hobi mengekalkan pembuat sepatutnya mempertimbangkan untuk membeli berus koboi kami yang masuk mungkin berbeza bentuk dan saiz. Berus bengkok akan sempurna untuk membersihkan tempat yang paling sukar di dalam koboi atau demijohn, sementara berus dawai kecil pada pemegang panjang akan membolehkan anda membersihkan botol dan balang yang lebih besar dengan cekap. Kedai online kami menawarkan aksesori pembersihan dan pembersihan kereta yang praktikal dan berfungsi, seperti berus basuh kereta X225 yang mudah digunakan yang boleh disambungkan dengan cepat ke hos Taman, atau kereta basuh Raco ditetapkan dengan berus (mengandungi, antara produk lain, kepala pembersih lembut dengan bekas detergen yang tidak menggaru cat). Kerja-kerja membaik pulih atau kerja-kerja pembinaan akan datang? Memudahkan kerja anda dengan berus Tar yang diperbuat daripada serat kelapa (untuk tar dan lem) dan berus Melepa kelapa dan PP. Semua aksesori kami telah dihasilkan daripada bahan berkualiti premium yang menjamin ketahanan dan ketahanan mereka. Lihatlah sendiri!

Beli penyapu dan berus yang diperbuat daripada serat semula jadi dan buatan tanpa meninggalkan rumah! Pasaran Seeds Garden online menawarkan produk berkualiti tinggi dari jenama terkenal (Fiskars, Planta, Raco). Ikut tawaran kami dan jangan ketinggalan perkara baru yang menarik. Kami menjemput anda untuk lawatan membeli-belah dan mengambil kesempatan daripada harga yang sesuai dengan semua orang!