• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Kvastar och borstar

Kategorin sopar och borstar i vår online trädgårdsbutik erbjuder artiklar som kommer att omvandla städning och uppordning från en avskräckande syssla till en hanterbar uppgift. Upptäck ett urval som är anpassat för både utomhus- och inomhusbehov, från att rengöra trottoarer, uppfarter och terrasser till att ta hand om byggavfall. Och för de svåråtkomliga områdena erbjuder vi specialiserade verktyg för rengöring av flaskor och karboyer - allt till våra vanligt konkurrenskraftiga priser.

Letar du efter en robust sop som sopar bort även de finaste dammpartiklarna och sanden från din uppfart? Överväg våra miljövänliga alternativ som sop i sorgofiber på 86 cm (skaft ingår ej) eller den kompletta modellen på 133 cm med skaft. För smuts som fastnat i trånga utrymmen är trottoarborsten idealisk för att plocka bort skräp som kilats fast mellan gatstenar eller tegel. Gör hemunderhållet enklare med ergonomiska verktyg som QuikFit ränna-borste eller andra Fiskars QuikFit rengöringstillbehör som är avsedda för QuikFit-skaftet - ett måste i varje hushåll. Hobbyister som tycker om att bevara bör kolla in våra karboyborstar, tillgängliga i olika former och storlekar för att passa alla behov. Den vinklade borsten är speciellt utformad för att nå de mest envisa fläckarna inuti karboyer eller damajuana, och en trådborste med långt handtag är perfekt för grundlig rengöring av flaskor och större burkar.

Vår onlinebutik stoltserar också med ett sortiment av praktiska bilvätt- och rengöringstillbehör. Till exempel ansluts X225-bilborsten snabbt till en trädgårdsslang för effektiv användning, och Racos bilvättset inkluderar ett mjukt rengöringshuvud med en inbyggd tvåldispenser för att skydda bilens lack. Planerar du renoveringar eller byggarbeten? Utrusta dig med en tjärborste gjord av kokosfiber - idealisk för tjära- och limapplikationer - och kokosfiber- och PP-borsten för putsning.

Alla våra sopar och borstar är tillverkade av material av hög kvalitet, vilket säkerställer deras styrka och hållbarhet. Upplev skillnaden själv!

Omge dig med bekvämligheten av att shoppa sopar och borstar från ditt eget hem. Garden Seeds Markets onlinebutik presenterar stolt produkter av hög kvalitet från välkända varumärken som Fiskars, Planta och Raco. Håll dig uppdaterad med vårt sortiment och missa inte spännande nya produkter. Vi bjuder in dig att bläddra och dra nytta av priser som passar alla budgetar!