• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Luudat ja harjat

Verkkokaupastamme löydät luudat ja harjat tekevät puhdistamisesta ja siivoamisesta huomattavasti vähemmän vaivalloista tehtävää. Esittelemme sekä jalkakäytävän, ajotieltä että terassin puhdistukseen tarkoitetut ulkomallit ja rakennustöihin tarkoitetut ulkomallit. Jos tarvitset pienempiä tarvikkeita pullojen ja pullojen puhdistamiseen, meitä on myös varastossa. Erittäin kilpailukykyisin hinnoin, kuten yleensä.

Jos etsit tukevaa luutaa, joka pyyhi huolellisesti pienet likahiukkaset, poistaa hiekkaa ajotieltä, valitse luonnonmateriaaleista valmistettuja tuotteita, kuten Sorghum-kuitu 86 cm pitkä luuta ilman kahvaa tai 133 cm pitkä malli, jossa on kahva. Taisteletko likaa, joka on juuttunut paikoille, joihin on vaikea päästä? Osta päällysteharja mukulakivien ja jalkakäytävätilojen välisten rakojen puhdistamiseksi. Ergonomisen QuikFit-kouruharjan tai muiden Fiskars QuikFit -puhdistustyökalujen tulee olla asennettavissa QuikFit-kahvaan myös kaikkien kotitalouksien parissa. Kaikkien harrastaja-säilöntävalmistajien tulee ehdottomasti harkita ostamassamme olevien hiiliharjojemme muotoja ja kokoja. Taivutettu harja olisi täydellinen puhdistamaan vaikeimmat kohdat poron tai demijonin sisällä, kun taas pitkän kahvan pieni lankaharja antaa sinun puhdistaa pullot ja suuret purkit tehokkaasti. Verkkokaupassamme on käytännöllisiä ja toimivia autonpesu- ja puhdistustarvikkeita, kuten helppokäyttöinen X225-autonpesuharja, joka voidaan kytkeä nopeasti puutarhaletkuun, tai Racon autopesupakkaus harjalla (se sisältää mm. muut tuotteet, pehmeä puhdistuspää pesuaineastialla, joka ei naarmuta maalia). Korjaus- tai rakennustyöt ovat tulossa? Helpota työtäsi kookoskuidusta valmistetulla tervaharjalla (tervaa ja liimaa varten) ja kookos- ja PP-kuiturappausharjalla. Kaikki lisävarustemme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat niiden lujuuden ja kestävyyden. Katso itse!

Osta luonnollisista ja tekokuiduista tehdyt luudat ja harjat poistumatta kotoa! Verkkopuutarhaviljelymarkkinat tarjoavat yksinoikeudella korkealaatuisia tuotteita tunnetuilta brändeiltä (Fiskars, Planta, Raco). Seuraa tarjoustasi ja älä unohda kiinnostavia uutuuksia. Kutsumme sinut ostoskierrokseen ja hyödyntämään kaikkia sopivia hintoja!

Lankaharja ruostetta varten - -10%
2.34 2.60
Kampanja päättyy
Harja - SUURI - raudan kaltaisella kahvalla - -10%
2.56 2.85
Kampanja päättyy
Pulloharja - -10%
4.22 4.69
Kampanja päättyy
Puinen luuta - -10%
5.78 6.42
Kampanja päättyy
Soriakuituharja ilman kahvaa - 76 cm - -10%
6.13 6.81
Kampanja päättyy
Carboy-harja - pieni - -10%
6.68 7.43
Kampanja päättyy
Leveä grilliharja - Greenmill - -10%
7.28 8.09
Kampanja päättyy
Carboy-harja - taivutettu - -10%
7.29 8.10
Kampanja päättyy
Grilli ja grilliharja - -10%
7.53 8.37
Kampanja päättyy
Kouruharja - QuikFit - FISKARS - -10%
39.21 43.56
Kampanja päättyy
Pihan luuta - QuikFit - FISKARS - -10%
39.21 43.56
Kampanja päättyy