• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Luudat ja harjat

Luudat ja harjat -kategoria verkkopuutarhakaupassamme esittelee tuotteita, jotka muuttavat siivouksen ja siistimisen pelottavasta urakasta hallittavaksi tehtäväksi. Löydä valikoima, joka on räätälöity sekä ulko- että sisätilojen tarpeisiin, aina jalkakäytävien, ajoteiden ja terassien puhdistamisesta rakennusjätteen käsittelyyn. Ja niille vaikeasti tavoitettaville alueille tarjoamme erikoistyökaluja pullojen ja astioiden puhdistukseen – kaikki tavanomaiseen kilpailukykyiseen hintaamme.

Etsitkö tukevaa luutaa, joka lakaisee pois jopa hienoimman pölyn ja hiekan ajotieltäsi? Harkitse ympäristöystävällisiä vaihtoehtojamme kuten 86 cm pitkä sorghumkuituluuta (varsi ei sisälly) tai täydellinen 133 cm malli, joka tulee varren kanssa. Likalle, joka on jumissa ahtaissa paikoissa, katu harja on ihanteellinen irrottamaan roskat pihakivien tai tiilien välistä. Helpota kotitalouden huoltoa ergonomisilla työkaluilla, kuten QuikFit-ränniharjalla tai muilla Fiskars QuikFit -puhdistuslisävarusteilla, jotka on suunniteltu QuikFit-varrelle – välttämätön jokaisessa kodissa. Hillojen ja säilöntäfanien tulisi tarkastaa meidän astiaharjamme, jotka ovat saatavilla eri muodoissa ja koossa kaikkiin tarpeisiin. Kulmikas harja on erityisesti suunniteltu ylettymään astioiden tai isojen pullojen vaikeimpiin kohtiin, ja pitkävartinen teräsharja on täydellinen perusteelliseen pullojen ja suurempien purkkien puhdistukseen.

Verkkokauppamme tarjoaa myös valikoiman käytännöllisiä auton pesu- ja puhdistustarvikkeita. Esimerkiksi X225-autonpesuharja liitetään nopeasti puutarhaletkuun tehokkaaseen käyttöön, ja Raco-autonpesusettiin kuuluu pehmeä pesupää, jossa on sisäänrakennettu pesuaineannostelija auton maalipinnan suojaamiseksi. Suunnitteletko remonttia tai rakennustöitä? Varustaudu kookoskuidusta valmistetulla tervaharjalla – ihanteellinen tervan ja liiman levitykseen – ja kookos- ja PP-kuidusta valmistetulla rappaus harjalla.

Kaikki luutamme ja harjamme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, mikä takaa niiden kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Koe ero itse!

Nauti mukavuudesta ostamalla luudat ja harjat kodin mukavuudesta. Garden Seeds Market -verkkokauppa esittelee ylpeänä huipputuotteita tunnetuilta merkeiltä, kuten Fiskars, Planta ja Raco. Pysy ajan tasalla tarjonnastamme, äläkä jää paitsi jännittävistä uutuuksista. Kutsumme sinut selaamaan ja hyötymään hinnoista, jotka sopivat jokaiseen budjettiin!