Børster og børster

Børster og børster som du finner i vår nettbutikk vil gjøre rengjøring og rydding til en betydelig mindre krevende oppgave. Vi presenterer både utendørsmodellene beregnet for rengjøring, innkjørsel og terrasse og disse designet for byggverk. Skulle du trenge mindre tilbehør til rengjøring av flasker og karboer, har vi de på lager også. Til veldig konkurransedyktige priser, som vanlig.

Hvis du er ute etter en solid kost som vil tørke vekk små smusspartikler, fjerner du sand fra oppkjørselen, velg produktene produsert av naturlige materialer som Sorghum fiber 86 cm lang kost uten håndtak eller den 133 cm lange modellen med et håndtak. Bekjemper du skitten som satt fast på steder som er vanskelig tilgjengelige? Kjøp en fortausbørste for rengjøring av spalter mellom brosteinsbelagte og fortauesteiner. En ergonomisk QuikFit rennebørste eller annet Fiskars QuikFit rengjøringsverktøy for montering på QuikFit-håndtaket, bør også være nyttig i alle husholdninger. Alle hobbybevaringsprodusenter bør absolutt vurdere å kjøpe carboy-børster som kommer i forskjellige former og størrelser. En bøyd børste vil være perfekt for rengjøring av de tøffeste stedene i en carboy eller demijohn, mens den lille trådbørsten på et langt håndtak gjør at du effektivt kan rense flasker og større glass. Nettbutikken vår tilbyr praktisk og funksjonell tilbehør til bilvask og rengjøring, for eksempel den brukervennlige X225 Bilvaskebørsten som kan kobles raskt til en hageslange, eller Raco bilvaskesett med en børste (den inneholder blant annet andre produkter, et mykt rengjøringshode med en vaskemiddelbeholder som ikke riper i lakken). Oppussings- eller byggearbeider kommer din vei? Tilrettelegge for arbeidet ditt med en tjærebørste laget av kokosnøttfiber (for tjære og lim) og kokosnøttpenselen til kokosnød og PP. Alt vårt tilbehør er produsert av førsteklasses materialer som garanterer deres stabilitet og holdbarhet. Se for deg selv!

Kjøp koster og børster laget av naturlige og kunstige fibre uten å forlate hjemmet! Online Garden Seeds Market tilbyr utelukkende høykvalitetsprodukter fra kjente merker (Fiskars, Planta, Raco). Følg tilbudet vårt og ikke gå glipp av de interessante nyhetene. Vi inviterer deg til en shoppingtur og å dra nytte av priser som passer alle!

Trådbørste for rust - -10%
23.40 kr 26.00 kr
Flaskebørste - -10%
51.30 kr 57.00 kr
Carboy børste - liten - -10%
66.83 kr 74.25 kr
Sorghumfiberkost uten håndtak - 76 cm - -10%
72.00 kr 80.00 kr
Bred grillbørste - Greenmill - -10%
72.78 kr 80.88 kr
Grill og pensel - -10%
75.33 kr 83.70 kr
Bilvaskebørste - festbar til vannslanger - X225 - -10%
89.10 kr 99.00 kr
Carboy børste - bøyd - -10%
93.15 kr 103.50 kr
Rennbørste - QuikFit - FISKARS - -10%
392.05 kr 435.60 kr