Børster og børster

Kategorien for kost og børster i vår nettbaserte hagebutikk inneholder produkter som vil forvandle rengjøring og rydding fra en skremmende oppgave til en håndterlig oppgave. Oppdag et utvalg som er skreddersydd for både utendørs og innendørs behov, fra å rydde fortau, oppkjørsler og terrasser, til å takle byggeavfall. Og for de vanskelig tilgjengelige områdene, tilbyr vi spesialiserte verktøy for rengjøring av flasker og karboyer – alt til våre vanlige konkurransedyktige priser.

På utkikk etter en robust kost som feier bort selv det fineste støv og sand fra oppkjørselen din? Vurder våre miljøvennlige alternativer som den 86 cm lange kost laget av Sorghum-fiber (skaft ikke inkludert) eller den komplette 133 cm modellen som kommer med skaft. For skitt fanget i trange rom, er fortaubørsten ideell for å løsne rusk som er fast mellom brostein eller murstein. Gjør hjemmevedlikehold enklere med ergonomiske verktøy som QuikFit rennebørsten eller andre Fiskars QuikFit rengjøringsvedlegg designet for QuikFit håndtaket – et must i ethvert hushold. Hobbyister som liker å konservere bør sjekke ut våre karboybørster, tilgjengelig i ulike former og størrelser for å passe alle behov. Den vinklede børsten er spesielt designet for å nå de mest sta områdene inne i karboyer eller damejeaner, og en langhåndtakket stålbørste er perfekt for grundig rengjøring av flasker og større krukker.

Nettbutikken vår skryter også av et utvalg av praktiske bilvask- og rengjøringstilbehør. For eksempel kobles X225 bilvaskbørsten raskt til en hageslange for effektiv bruk, og Raco bilvasksettet inkluderer et mykt rengjøringshode med en innebygd såpedispenser for å beskytte bilens lakk. Planlegger du renovering eller byggearbeid? Utstyr deg med en tjærebørste laget av kokosfibre – ideell for tjære- og limapplikasjoner – og en kokos- og PP-fiber pussbørste.

Alle våre kost og børster er laget av materialer av høy kvalitet, noe som sikrer både deres styrke og levetid. Opplev forskjellen selv!

Nyt bekvemmeligheten av å handle kost og børster fra komforten av ditt eget hjem. Garden Seeds Market nettbutikk presenterer stolt førsteklasses produkter fra velkjente merker som Fiskars, Planta og Raco. Hold deg oppdatert med vårt tilbud og gå ikke glipp av spennende nye produkter. Vi inviterer deg til å bla gjennom og dra nytte av priser som passer til ethvert budsjett!