• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Bezems en borstels

De categorie bezems en borstels in onze online tuinwinkel bevat items die het schoonmaken en opruimen van een ontmoedigende klus naar een beheersbare taak zullen transformeren. Ontdek een selectie die is afgestemd op zowel buiten- als binnenbehoeften, van het schoonvegen van stoepen, opritten en terrassen tot het aanpakken van bouwpuin. En voor die moeilijk bereikbare gebieden bieden we gespecialiseerde gereedschappen voor het reinigen van flessen en mandflessen - allemaal tegen onze gebruikelijke concurrerende prijzen.

Op zoek naar een robuuste bezem die zelfs het fijnste stof en zand van je oprit wegveegt? Overweeg onze milieuvriendelijke opties zoals de 86 cm sorghumvezel bezem (zonder steel) of het volledige 133 cm model met steel. Voor vuil dat vastzit in nauwe ruimtes is de trottoirborstel ideaal om vuil dat tussen kasseien of bakstenen geklemd zit los te maken. Maak huisonderhoud eenvoudiger met ergonomische hulpmiddelen zoals de QuikFit gootborstel of andere Fiskars QuikFit reinigingsaccessoires die ontworpen zijn voor de QuikFit steel - een must-have in elk huishouden. Hobbyisten die genieten van conserveren moeten onze mandflessenborstels bekijken, beschikbaar in verschillende vormen en maten om aan alle behoeften te voldoen. De hoekborstel is speciaal ontworpen om de meest hardnekkige plekken binnenin mandflessen of demijohns te bereiken, en een langstelige draadborstel is perfect voor grondige reiniging van flessen en grotere potten.

Onze online winkel biedt ook een assortiment praktische accessoires voor het wassen en reinigen van auto's. Neem bijvoorbeeld de X225 autowasborstel die snel aangesloten kan worden op een tuinslang voor efficiënt gebruik, en de Raco autowasset bevat een zachte reinigingskop met een ingebouwde zeepdispenser om de lak van je auto te beschermen. Ben je van plan om te renoveren of bouwwerkzaamheden uit te voeren? Rust jezelf uit met een teerborstel gemaakt van kokosvezel - ideaal voor toepassingen met teer en lijm - en de kokos- en PP-vezel pleisterborstel.

Al onze bezems en borstels zijn vervaardigd uit materialen van hoge kwaliteit, wat hun kracht en duurzaamheid waarborgt. Ervaar zelf het verschil!

Omarm gemak door te winkelen voor bezems en borstels vanuit het comfort van je huis. De online winkel van Garden Seeds Market presenteert met trots eersteklas producten van bekende merken zoals Fiskars, Planta en Raco. Blijf op de hoogte van ons aanbod en mis geen enkele opwindende nieuwe producten. We nodigen je uit om te browsen en te profiteren van prijzen die bij elk budget passen!