Метле и четке

Метле и четкице које ћете пронаћи у нашој интернетској трговини учиниће чишћење и поспремање знатно мање напорним задатком. Представљамо и спољне моделе намењене чишћењу тротоара, прилазних путева и тераса, а дизајнирани су за грађевинске радове. Ако вам требају мањи додаци за чишћење боца и угљеника, имамо их и на залихама. По веома конкурентним ценама, као и обично.

Ако тражите чврсту метлу која ће темељито обрисати ситне честице прљавштине, уклонити песак са коловоза, изаберите производе произведене од природних материјала као што су метлица соргхум фибер дужине 86 цм без дршке или модел дугачак 133 цм са дршка. Борите ли се против прљавштине која се заглавила на тешко доступним мјестима? Купите четкицу за тротоаре за чишћење прореза између калдрме и плочника. Ергономска КуикФит четка за олук или други Фискарс КуикФит алати за чишћење за постављање на КуикФит ручицу требало би да буду корисни и у сваком домаћинству. Сви произвођачи чувања хобија свакако би требали размотрити куповину наших четкица од угљика које долазе у различитом облику и величини. Савијена четкица била би савршена за чишћење најчвршћих места у карбону или демијохну, док ће мала четкица од жице на дугој ручки омогућити ефикасно чишћење боца и већих тегли. Наша интернетска продавница нуди практичне и функционалне додатке за прање и чишћење аутомобила, попут једноставне четке за прање аутомобила Кс225 која се може брзо повезати с вртним цријевом или Рацо сет за прање аутомобила четком (садржи, међу остали производи, мека глава за чишћење с посудом детерџента која не огреботине у боји). Санацијски или грађевински радови вам долазе? Олакшајте рад четком од катрана од кокосових влакана (за катран и лепак) и четкицом за малтерисање од кокосовог ораха и ПП. Сва наша опрема израђена је од врхунског материјала који гарантује њихову чврстину и трајност. Уверите се и сами!

Купујте метле и четкице од природних и вештачких влакана без напуштања куће! Онлине тржиште базираних семенки нуди ексклузивно производе високог квалитета познатих брендова (Фискарс, Планта, Рацо). Пратите нашу понуду и не пропустите занимљиве новитете. Позивамо вас у шопинг шопинг и да искористите цене које одговарају свима!