• 36,000 Ft Ingyenes szállításért adjon hozzá termékeket a kosarához összesen:

Seprűk és kefék

Az internetes áruházban található seprűk és kefék lényegesen kevésbé bonyolult feladattá teszik a tisztítást és a takarítást. Bemutatjuk mind a járda, a bejárat és a terasz tisztítására szolgáló kültéri modelleket, mind pedig az építési munkákhoz tervezett modelleket. Ha kisebb kiegészítőkre van szüksége a palackok és a fülkék tisztításához, akkor is vannak raktáron. Nagyon versenyképes árakon, mint általában.

Ha olyan erős seprűt keres, amely alaposan megtisztítja a kis szennyeződéseket, eltávolítja a homokot az útjáról, válassza a természetes anyagokból készült termékeket, mint például a 86 cm hosszú Sorghum szálkefe seprű fogantyú nélkül vagy a 133 cm hosszú modell egy fogantyú. Harcol a szennyeződéssel, amely beragadt a nehezen hozzáférhető helyeken? Vásároljon járdakefét a macskaköves és a járda tégla közötti rések tisztításához. Az ergonómikus QuikFit ereszcsatorna kefe vagy más Fiskars QuikFit tisztítóeszköz, amelyet a QuikFit fogantyúra kell felszerelni, minden háztartásban is hasznos lehet. Minden hobbikonzerv készítőnek feltétlenül fontolóra kell vennie különféle formájú és méretű szénkefék vásárlását. Egy hajlított kefe tökéletes lenne a legfontosabb foltok tisztításához a szarvasmarhában vagy a padlón, míg a hosszú fogantyún lévő kicsi huzalkefe lehetővé teszi a palackok és a nagyobb edények hatékony tisztítását. Online áruházunk praktikus és funkcionális autómosó és -tisztító kiegészítőket kínál, például a könnyen használható X225 autómosókefét, amely gyorsan csatlakoztatható a kerti tömlőhöz, vagy a Raco autómosó-készletet kefével (az egyéb termékek, puha tisztítófej mosószer-tartállyal, amely nem karcolja meg a festéket). Felújítási vagy építési munkák jönnek az utat? Könnyítse meg munkáját kókuszrostból készült kátránykefével (kátrányhoz és ragasztóhoz), valamint a kókuszdió- és PP-rostos vakolókefével. Minden tartozékunk prémium minőségű anyagokból készül, amelyek garantálják szilárdságukat és tartósságukat. Nézd meg magad!

Vásároljon természetes és mesterséges szálakból készült seprűket és keféket otthon elhagyása nélkül! Az online kerti magvető piac kizárólag kiváló minőségű termékeket kínál neves márkákból (Fiskars, Planta, Raco). Kövesse kínálatunkat, és ne hagyja ki érdekes újdonságait. Meghívjuk Önt bevásárló túra megszerzésére, és mindenki számára megfelelő árak előnyeinek kihasználására!

Drótkefe a rozsda ellen - -10%
851 Ft 945 Ft
A promóció véget ér
Üvegkefe - -10%
1,865 Ft 2,073 Ft
A promóció véget ér
Carboy kefe - kicsi - -10%
2,430 Ft 2,700 Ft
A promóció véget ér
Cirokrost seprű fogantyú nélkül - 76 cm - -10%
2,618 Ft 2,909 Ft
A promóció véget ér
Széles grillkefe - Greenmill - -10%
2,646 Ft 2,941 Ft
A promóció véget ér
Grill és grill kefe - -10%
2,739 Ft 3,044 Ft
A promóció véget ér
Autómosókefe - vízcsövekhez rögzíthető - X225 - -10%
3,240 Ft 3,600 Ft
A promóció véget ér
Carboy kefe hajlítva - -10%
3,387 Ft 3,764 Ft
A promóció véget ér
Járda seprű - járdák és utak tisztítására - 30 cm - -10%
3,516 Ft 3,907 Ft
A promóció véget ér
Csatornakefe - QuikFit - FISKARS - -10%
14,256 Ft 15,840 Ft
A promóció véget ér