• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Seprűk és kefék

A seprűk és kefék kategóriája online kertészeti áruházunkban olyan termékeket kínál, amelyek átalakítják a takarítást és a rendszerezést egy elrettentő feladatról egy kezelhető tevékenységre. Fedezze fel a szabadtéri és beltéri igényekre szabott választékunkat, a járdák, autóbejárók és teraszok tisztításától a építési törmelék eltakarításáig. És a nehezen hozzáférhető területekre specializált eszközöket kínálunk üvegek és ballonok tisztítására – mindezt megszokott versenyképes árainkon.

Keress egy erős seprűt, amely a legfinomabb por- és homokszemcséket is elsöpri az autóbejáróról? Fontolja meg környezetbarát lehetőségeinket, mint az 86 cm hosszú, sövényrostból készült seprűt (nyél nélkül), vagy a teljes 133 cm hosszú modellt, amely nyéllel érkezik. A szűk helyekre szorult kosz eltávolítására az útburkolat kefe ideális a macskakövek vagy téglák közé szorult törmelék kihúzására. Könnyítse meg az otthoni karbantartást ergonomikus szerszámokkal, mint a QuikFit ereszcsatorna kefe vagy más Fiskars QuikFit tisztítókiegészítők, amelyek a QuikFit nyélre vannak tervezve – minden háztartásban nélkülözhetetlen. Azoknak a hobbistáknak, akik szeretnek tartósítani, érdemes megvizsgálniuk ballonkefe választékunkat, amelyek különböző formákban és méretekben kaphatók, hogy minden igényt kielégítsenek. Az elforgatott kefe kifejezetten azért készült, hogy elérje a ballonok vagy demizsonok legmakacsabb foltjait, és a hosszú nyelű drótkorábbal alaposan tisztíthatók az üvegek és a nagyobb üvegek.

Online áruházunk büszkélkedik a gyakorlati autómosó és tisztító kiegészítők széles választékával is. Például az X225 autómosó kefe gyorsan csatlakoztatható egy kerti tömlőhöz a hatékony használat érdekében, és a Raco autómosó készlet tartalmaz egy beépített szappanadagolóval ellátott puha tisztítófejet, hogy megóvja az autó fényezését. Tervez felújítást vagy építkezést? Szerelkezzen fel egy kokószszálból készült tjárborssal – ideális tjár és ragasztó alkalmazásokra – és a kokósz- és PP rost vakolókefével.

Mindannyian seprűink és kefeink magas minőségű anyagokból készülnek, garantálva ezzel erősségüket és tartósságukat. Tapasztalja meg Ön is a különbséget!

Élvezze a kényelmet, hogy otthonából vásárolhat seprűket és keféket. A Garden Seeds Market online áruháza büszkén kínál kiváló minőségű termékeket jól ismert márkáktól, mint a Fiskars, Planta és Raco. Maradjon naprakész kínálatunkkal, és ne maradjon le az izgalmas új termékekről. Meghívjuk, hogy böngésszen és élvezze minden pénztárcához illő árainkat!