• 488.89 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Mături și perii

Măturile și periile pe care le veți găsi în magazinul nostru online vor face ca curățarea și curățarea să fie o sarcină semnificativ mai puțin dificilă. Vă prezentăm atât modelele exterioare destinate curățării pavajului, aleea și terasa, cât și cele destinate lucrărilor de construcție. În cazul în care aveți nevoie de accesorii mai mici pentru curățarea sticlelor și carburilor, avem și cele pe stoc. La prețuri foarte competitive, ca de obicei.

Dacă sunteți în căutarea unei mături rezistente, care va șterge complet particulele mici de murdărie, va îndepărta nisipul de pe calea ferată, alegeți produsele fabricate din materiale naturale, cum ar fi fibra de sorg, lungă cu mătură de 86 cm, fără mâner sau modelul de 133 cm lungime cu un maner. Vă combateți cu murdăria care s-a blocat în locuri greu accesibile? Cumpărați o perie pentru pavaj pentru curățarea fantelor între cărămizi pietruite și pavaj. O perie de jgheab QuikFit ergonomică sau alte instrumente de curățare Fiskars QuikFit pentru montare pe mânerul QuikFit ar trebui să fie utile și în fiecare gospodărie. Toți producătorii de conserve de hobby ar trebui să ia în considerare cu siguranță achiziționarea pensulelor noastre carboy care pot avea diferite forme și dimensiuni. O perie îndoită ar fi perfectă pentru curățarea celor mai dificile pete din interiorul unui carbo sau demijohn, în timp ce peria mică de sârmă de pe un mâner lung vă va permite să curățați eficient sticlele și borcanele mai mari. Magazinul nostru online oferă accesorii practice și funcționale pentru spălarea și curățarea mașinilor, cum ar fi peria de spălat auto X225 ușor de utilizat, care poate fi conectată rapid la un furtun de grădină sau setul de spălare auto Raco cu o perie (conține, printre alte produse, un cap de curățare moale, cu un recipient de detergent care nu zgârie vopseaua). Lucrările de recondiționare sau de construcție îți vin în cale? Facilități-vă munca cu o perie de gudron fabricată din fibre de nucă de cocos (pentru gudron și lipici) și peria de tencuială din fibra de cocos și PP. Toate accesoriile noastre au fost fabricate din materiale de calitate superioară care le garantează rezistența și durabilitatea. Convinge-te singur!

Cumpărați mături și perii din fibre naturale și artificiale fără a pleca de acasă! Piața online de semințe de grădină oferă produse exclusiv de înaltă calitate de la mărci renumite (Fiskars, Planta, Raco). Urmăriți oferta noastră și nu pierdeți noutățile interesante. Vă invităm la un tur de cumpărături și să profitați de prețurile care se potrivesc tuturor!

Perie de sârmă pentru rugină - -10%
11.56 leu 12.84 leu
Promoția se încheie
Perie pentru sticle - -10%
25.33 leu 28.15 leu
Promoția se încheie
Perie Carboy - mic - -10%
33.00 leu 36.67 leu
Promoția se încheie
Mătură de fibră de sorg fără mâner - 76 cm - -10%
35.56 leu 39.51 leu
Promoția se încheie
Perie largă de grătar - Greenmill - -10%
35.94 leu 39.94 leu
Promoția se încheie
Gratar si perie la gratar - -10%
37.20 leu 41.33 leu
Promoția se încheie
Perie de spălat auto - atașabilă la furtunurile de apă - X225 - -10%
44.00 leu 48.89 leu
Promoția se încheie
Perie de carboy - îndoită - -10%
46.00 leu 51.11 leu
Promoția se încheie
Mătură pavaj - pentru curățarea trotuarelor și a căilor ferate - 30 cm - -10%
47.75 leu 53.06 leu
Promoția se încheie
Perie de jgheab - QuikFit - FISKARS - -10%
193.60 leu 215.11 leu
Promoția se încheie