• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Mături și perii

Categoria de mături și perii din magazinul nostru online de grădinărit prezintă articole care vor transforma curățarea și aranjarea de la o sarcină descurajantă într-o activitate gestionabilă. Descoperiți o selecție adaptată atât nevoilor exterioare, cât și celor interioare, de la curățarea trotuarelor, aleilor și teraselor la abordarea resturilor de construcție. Și pentru acele zone greu accesibile, oferim unelte specializate pentru curățarea sticlelor și damigianelor – toate la prețurile noastre obișnuite competitive.

În căutarea unei mături robuste care să măture chiar și cel mai fin praf și nisip de pe aleea dvs.? Luați în considerare opțiunile noastre ecologice precum mătura de 86 cm din fibre de sorg (mânerul nu este inclus) sau modelul complet de 133 cm care vine cu mâner. Pentru murdăria încăpățânată în spații înguste, peria pentru pavaj este ideală pentru a desprinde resturile prinse între pavele sau cărămizi. Facilitați întreținerea casei cu unelte ergonomice precum peria pentru jgheab QuikFit sau alte accesorii de curățare Fiskars QuikFit proiectate pentru mânerul QuikFit – un necesar în orice gospodărie. Amatorii care se bucură de conservare ar trebui să verifice perii noastre pentru damigiană, disponibile în diverse forme și dimensiuni pentru a se potrivi tuturor nevoilor. Peria unghiulară este special concepută pentru a atinge cele mai încăpățânate locuri din interiorul damigianelor sau carafelor, iar o perie cu mâner lung din sârmă este perfectă pentru o curățare temeinică a sticlelor și borcanelor mai mari.

Magazinul nostru online se laudă, de asemenea, cu o gamă de accesorii practice pentru spălarea și curățarea mașinii. De exemplu, peria de spălat mașina X225 se conectează rapid la un furtun de grădină pentru utilizare eficientă, iar setul de spălat mașina Raco include un cap de curățare moale cu un distribuitor de detergent încorporat pentru a proteja vopseaua mașinii. Plănuiești renovări sau lucrări de construcție? Echipează-te cu o perie de gudron fabricată din fibre de cocos – ideală pentru aplicări de gudron și adezivi – și o perie de tencuit din fibre de cocos și PP.

Toate măturile și perii noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, asigurând atât rezistența cât și longevitatea lor. Experimentați diferența singur!

Bucurați-vă de confortul de a cumpăra mături și perii din confortul casei dvs. Magazinul online Garden Seeds Market prezintă cu mândrie produse de top de la mărci bine-cunoscute ca Fiskars, Planta și Raco. Fiți la curent cu oferta noastră și nu pierdeți produse noi și interesante. Vă invităm să răsfoiți și să beneficiați de prețuri care se potrivesc oricărui buget!